VÅR FØRSTE “ORDENTLIGE” FERIE PÅ LENGE

Tenk at vi skulle ha vært en tur i Venezia i Italia til nå og snart en tur til Bali.. 🐢🌴✈️ Jeg mener ikke å klage, men det er kjipt. Så.. for å ikke råtne bort i Bergen hjemme så har vi vært litt her og der på noen små turer både hjem til Stavanger og til hytten, men kun for en helg. Denne gang skal vi endelig ha en ordentlig ferie sammen i år! Vi er nemlig på hytten vår for å være her i flere dager for også dra videre til Stavanger og møte flere venner der. Jeg er så sjukt glad for at vi endelig har en litt lang ferie igjen nå – ikke bare en helg. I tillegg er det jo sommervær og plussgrader, noe som kommer godt med.

Jeg har fått tatt noen bilder til dere der dere kan se litt av det vi har gjort i dag. Vi har kost oss kjempemye med å ha spist frokost ute i solen, dratt ut å fisket og slappet helt av der. Nå skal vi lage oss litt taco og kanskje bade!! Hjelp.. Kan dere forresten tenke dere? Vi lå ute i robåten vår og hadde hver vår harpe.. så er det eneste vi får på kroken en eller annen type mannet?? Så utrolig nedtur, hahaha.. jaja, imorgen skal vi dra å kjøpe fiskestang i håp om å få fisk.

Se på dette her.. HVA ER DET?! vi fikk det på hver eneste krok nedover harpene våre.. det ble nesten litt skummelt og ubehagelig hahaha.. vi rodde fort hjem igjen for å si det slik.

11 kommentarer

Siste innlegg