27 TIMER GJENNOM NORGE

Endelig er vi hjemme etter en 27 timers reise gjennom Norge, fyfader. Jeg forstår ikke at vi har gjort dette her og grunnen får dere nemlig vite litt senere og det gleder jeg meg til å vise dere!! Så, vi har som sagt reist i 27 timer i strekk og både rumpa mi har sovnet, jeg har fått poser under øynene og spist skikkelig usunt.. hvem andre liker å spise hvaaaa de vil på reise? Jeg elsker det nemlig.. 

Når man reiser i så sinnssykt mange timer blir man for rastløs, men vi var faktisk veldig flinke til å underholde oss selv og dette fikk vi også hjelp til av skogen rundt oss til tider.. for vi så nemlig rev, reinsdyr og årh.. hva heter det da.. jo, vi så også en tanks/stridsvogn?? som plutselig kom ut på veien, haha. Vi holdt på å le oss hjel da vi så tanksen på veien! Dersom dere har sett serien trailer park boys vil dere forstå hvorfor vi lo så vanvittig mye av den der. Utenom det er vi veeeeeeldig slitne, humøret har gått opp og ned, vi har ledd mye, vi har ikke snakket noen ting til tider, vi har sovet på skift og er vel egentlig helt utslitt. Derfor sov vi helt ut i dag for å lade opp batteriene til en ny og spennende uke.

Jeg anbefaler alle å dra gjennom Norge en tur.. kanskje med et par timer mer en oss der man legger inn pauser og hoteller, spise på restauranter og slikt, for det vi gjorde var helt jævlig til tider. Til tross for det som var dritt fikk vi jo heldigvis se og oppleve mye nytt da, vi dro forbi jotunheimen, gjennom mo i rana, vi har passert polarsirkelen og mye mer.. for en tur og den kunne ikke ha vært mer spennende en sammen med Henrik. Uansett, jeg må jobbe videre nå for at jeg skal klare å få ut hvorfor vi dro til Tromsø innen dagen er over.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg