SLIK KOMMER DET NYE HUSET TIL Å SE UT INNVENDIG

Vi har fått tilsendt plantegningene over rommene som skal pusses opp – det er nok noe som skal endres på enda, men så langt er vi ganske fornøyde med hvordan rommene kommer til å se ut. Moderne, praktisk og veldig fint syns vi da. Det har gått ganske kjapt siden da vi begynte å tegne tegningene, nå gjenstår det å få ut gamle møbler som skal selges og klargjøre for montering og diverse!! Dette kommer til å bli et eventyr og vi gleder oss ekstremt mye til å muligens få dette i boks før jul og nyttår. 💥 Det kommer til å bli sinnssykt hektisk, men vi er klar! 

Jeg elsker når interiøret og designet er rent og moderne, derfor sjekker jeg ut hver eneste interiør side på nettet for å finne de fineste pyntingene og detaljene som skal på plass for å få rommene til å være helt 100%!! Tro meg, det er dritvanskelig. Det finnes så mye fint der ute og jeg klarer ikke å velge.. moderne blir det i hvert fall og resten av oppussingen kommer jeg til å filme for dere.

Under ser dere de nåværende plantegningene over rommene våre og de er sjukt fine, men husk at det kan være vi endrer på noen ting så ikke få sjokk om det blir annerledes etter hvert. Også er fargene på bildene ikke så lik virkeligheten, bare slik at dere også vet det.

En kjøkkenøy med plass til to barstoler er drømmen. Det er så koselig å kunne sitte der mens den andre lager mat. Eller bare for å blogge.

Høyskap med god oppbevaring og hvitevarer integrert, love it.

Gjestetoalettet kommer til å se slik ut, men fargene her er svært dårlige, vasken skal ikke se slik ut og noen andre endringer også.

Badet vårt, se så fint! Vi enda usikre på flisene.. hm.

Kaos i hode mitt for tiden.. jeg gleder meg så ufattelig mye til å starte med oppussingen!! ÆÆÆÆ.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg