UKEN SOM GIKK

Akkurat nå har jeg landet i Bergen og skal kjøre hjemover etter en amazing dag i Oslo. Herregud så digg det var å være i Oslo og det føles utrolig deilig ettersom jeg de siste månedene har hatt vondt i magen av å dra dit. Så, nå skal jeg hjem og filme litt til dere og se Henrik igjen, love it!

Ukens opptur har garantert vært besøket fra Stavanger denne helgen. Det var godt å komme hjem og det var godt å være sammen med familien min etter en uke med mye venting og svar fra legene. I tillegg hadde vi en kjempefin helg hjemme med masse morsomme greier på planen! Jeg var i utdrikningslag til Christine som skal gifte seg med broren min, mens Henrik tilbringe mye tid sammen med familien min. Det er så koselig når vi drar sammen hjem til Stavanger, det betyr veldig mye for meg det.

Ukens nedtur har vært ganske så tøff, men det var jo heldigvis en opptur i nedturen. Mamma kan fortsette med cellegift og få medisinen sin, føles ut som en lettelse ja. Nedturen her var jo at de vurderte å ta henne av, noe som for all del ikke er positivt i det hele tatt. Hun trenger cellegift og jeg er så glad for at hun kan få det.

Ukens tanke har vært dyr og spontan. Jeg kommer nok til å gjøre et kjøp innen kort tid som kommer til å være både positiv og negativ, men mest positiv og det er et valg jeg tar fordi jeg er ung, har råd og ønsker å leve livet. Så, kan dere gjette hva jeg skal kjøpe? 💸💸💸

Ukens cravings har vært ingenting!! Dere tenker nok at jeg lyver, men seriøst, jeg har ikke cravet annet en vann og baby. HAHA.. jeg drikker så forferdelig mye vann, så derfor skal jeg til legen i morgen, noe som absolutt var på tide. Utenom det craver jeg babyer og blir giret hver gang jeg ser en liten ninja i bjørnedrakt med ører, elsker det. 

Ukens avgjørelse er at jeg mest sannsynligvis kommer til å kjøpe noe dyrt, men som kommer til å være sååååå verdt det, hehehe. Gleder meg.

Ukens låt er Drogba (Joanna) – Afro B

Ukens matrett har vært proteinbrødene til mamma! Da vi var hjemme i Stavanger spiste jeg det og herregud så digg det er. Nam, kommer alltid til å like de der.

Ukens melding er..

Ukens private bilder er…

Hmm…

Hovne lepper og munn når visdomstanna hadde betennelse. Auch.

Kjedet meg på flybussen hjem fra Oslo..

Meg og bruden <3

Christine og guttene på paintballen, hahaha.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg