VÅR FØRSTE BUDSJETT HANDEL

Hei dere. Etter å ha fått flere gode erfaringsmessige og ikke minst alders råd fra min kjære mamma har Henrik og jeg kjøpt inn en del “smarte” ting å ha i kjøkkenskuffen, i tillegg har vi handlet vår aller første ukes mathandel på budsjett. Vi er nødt til å sette opp budsjett på ting slik at vi vet at vi sparer en del penger ved siden av til andre ting vi ønsker oss. Jeg har blant annet lyst å investere i noe selv, med tanke på at Henrik eier dette huset. I tillegg har vi lyst til å kunne unne oss gøye ting ved siden av. Budsjett handelen var ganske morsom for å være helt ærlig med dere. Vi storkoser oss og føler oss faktisk veldig voksne, haha. 

Uansett, nå kan dere se hva vi har handlet for uken. Husk at dette er vår første ukes handel så det kan godt hende vi har glemt noen viktige ting.. heldigvis lærer vi av feilene våre og kan gjøre alt bedre til neste gang. Spennende er det hvert fall og om dere har noen tips, sleng gjerne igjen en kommentar med ting vi burde ha i kjøkkenskuffen eller handle inn hver uke.

Vi er begge helt nye i dette og det er ikke like enkelt med alt som er nytt. Både vask, mat, møbler, penger osv. Det er mye å sette seg inn i, derfor vil jeg takke alle rundt oss som stiller opp og hjelper til for at vi skal ha det så bra som mulig. Det kribler i magen hver dag når jeg skriver innlegg til dere. Jeg har det veldig bra for tiden og det at jeg kan bo sammen med Henrik, hjelpe til og bidra med ting betyr evig mye for meg. Sammen er vi dynamitt og jeg føler at jeg har bladd videre til et nytt (og stort) kapittel i livene våre – noe som er helt fantastisk.

Har noen av dere smakt denne sausen?? Vi har kun smakt de som er standard, bearnaisesaus og Bretagne, og selvfølgelig andre sauser også, men vi tenkte å prøve ut denne. Derfor blir dette ukens nye produkt. Hahaha, hver uke tenkte vi å smake noe nytt. Dersom dere vil ha svaret på om det smaker godt kan jeg nevne det i neste innlegg.

For det første har vi handlet en del ting som kan ligge i skuffene over lengre tid – som bønner, grovhakkede tomater og sauser. Ellers har vi kjøpt inn en del wok som skal rett i frysen. Utenom det har vi handlet mat vi vet at vi spiser opp denne uken. Henrik spiser for minst 2 personer og da er det fint å ha litt ekstra mye proteiner nå som vi også spiser relativt sunt.

13 kommentarer
  1. Den kantarell sausen er helt magisk, noe av det bedre jeg har smakt! Den passer like godt til kylling som biff 🙂

  2. Sausen er god! MEN dette her gjør den bare helt magisk 🤩 dere kommer til å elske den!

   Tøm pulveret i en kasserolle og ta heller : 1dl melk, 1 dl vann og 1,5 dl fløte. Kok opp under omrøring og bruk visp.
   I mellom tiden kutter du ca 50/50 med fersk kantarell og sjampinjong sopp og steker det i en dæsj smør.
   Ta kjelen av plata, og vend inn 2 SS ekte meieri smør. Smak til med salt og pepper!

   Denne er helt perfekt til alt! 🤗

  3. Du må faktisk slutte å skrive om Erik i vært jævla innlegg, for du ser seriøst bare helt idiot ut. Ser ut som alt du legger ut er for at han skal lese det, og det virker nesten som om at du bruker Henrik. Erik er dritt lei av å bli nevnt, og du bruker bare navnet hans for å få lesere, noe som er sinnsykt tragisk. Om du ikke klarer å få lesere uten å skrive om Erik, så please bare begynn å studer og gjør noe meningsfullt, fordi dette er bare tåpelig haha

   1. Hvor er Erik nevnt i dette innlegget? har lest gjennom to ganger nå å finner det virkelig ikke.. prøv du også:)

  4. Hu har ikke skrevet om den personen du nevner i vært jævla innlegg, så sjekk fakta før du kommenterer.

  5. Lite tips, Rema 1000 har egne produkter i serien dems med blant annet 8 boil-in bag risposer til 30(?) kr. Sykt billig og veldig godt. Finnes i fullkorn også <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg