NÅ FÅR DERE SVARENE

Leier dere – eller har dere kjøpt hus sammen?

Henrik kjøpte hus i Oktober i fjor sånn ca, og med tanke på at huset er beboelig har vi valgt å flytte inn sammen istedenfor å bo hver for oss da vi uansett hadde hengt sammen omtrent hver dag.

Hvor mye kostet huset?

Det er en privatsak syns jeg, men ettersom Henrik har delt prisen på huset på sosiale medier kan jeg trygt si at det kostet over 3,5 millioner kroner. Alt er nyoppusset og verdien på huset har steget vil vi tro.

Hvor bor dere?

Jeg kommer aldri til å skrive hvor jeg bor da jeg ikke er interessert i at folk skal komme på døren hjemme. Jeg har sagt at jeg bor i Bergen og det er den informasjonen jeg kommer til å gi!

Tror du at Henrik kommer til å være utro mot deg slik som eksen din?

Nei, det er jeg veldig sikker på at han ikke kommer til å være. Henrik er utrolig snill og grei, det hadde aldri falt meg inn at han kunne ha gjort noe sånt mot meg. Da hadde han nok heller ikke ønsket at jeg skulle flytte inn med han i Bergen! Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet Henrik, vi passer så sinnssykt godt sammen og for å være helt ærlig med dere tror jeg det er vanskelig å finne et menneske man elsker så mye som jeg gjør med han.

Hvor skal du og Henrik på ferie i sommer?

Vi har kommet frem til at vi hiver oss på en spontantur denne sommeren. Vi kommer nok til å reise med to venner av oss og da blir det den plassen som er ledig. Dessverre har vi ikke vært flinke nok til å se på ferien i god tid i forveien denne gang.

Er det noen bloggere du misliker?

Jeg vet ikke helt hvorfor dette spørsmålet har vært så “populært” den siste tiden, men jeg misliker ingen. Absolutt ingen. Det skal sies at jeg ikke kjenner alle, men de jeg kjenner misliker jeg ikke, det er bare noen man ikke alltid kommer like godt overens med og slik er det bare. Det betyr ikke at man misliker hverandre eller er stygge mot hverandre.

Leser Henrik bloggen din?

Ja, han leser bloggen min hver dag.

Hvordan er det å bo sammen med Henrik?

Det er så bra som det kan bli. Vi satt å snakket sammen her en dag og begge to ble like glade da vi innså hvor bra vi faktisk har det sammen. Veldig mye er en lek for oss og når vi to er sammen er ting bare gøy og morsomt. Vi trives så godt sammen og dette med å bo sammen kunne ikke ha vært bedre for vårs egen del. Det høres nok overfladisk ut, men jeg er helt seriøs. Vi har det veldig bra sammen og det er en drøm å bo sammen med Henrik.

Hvem lager mat av dere to og hvem vasker?

Til nå så er det Henrik som lager mest mat faktisk. Han er veldig flink i forhold til meg, men likevel prøver vi så godt vi kan å delta like mye. Begge to gjør som regel ting sammen og da er det også mye gøyere!

Hvor mye penger er du og Henrik villige til å betale for en ferie ettersom dere ikke ville betale 180.000kr?

Oi, hmm.. godt spørsmål.. i hvert fall ikke 180.000kr for en “vanlig” ferie, da måtte det ha blitt til en bryllupsreise spør du meg, eller en planlagt ferie over lang tid som er oppspart. Vi er fornøyde så lenge begge to har lyst til å bruke en viss sum på ferie som strekker til i regnskapet og i lommeboken.

Hva er det beste med Henrik?

Det aller beste med Henrik er at han er min bestevenn og kjæreste på en og samme tid. For meg har det alltid vært to ting som har vært svært viktige i et forhold og det er tillit og ikke minst at man kan ha det morsomt sammen. Disse to tingene her kan Henrik og det gjør han til et svært bra menneske. Han er til å stole på, han bryr seg om andre mennesker, han er kjekk, han sørger for at alle rundt han har det bra, han gjør meg trygg, han får meg til å le hele dagen lang, han støtter meg og er der for meg. Det er så mye, jeg klarer ikke å velge, han er bare god tvers gjennom.

Går rykter om at du er gravid (siden du ikke fester så mye lenger). Stemmer dette?

Nei, jeg er ikke gravid selv om jeg ikke fester like mye som før. Og grunnen til dette er fordi jeg flytter, hahaha. Det er et kaos og de siste ukene har vært travle med å få alle tingene mine til Bergen, handle, handle, handle og få alt på plass. Det er ting som tar mye tid, derfor blir ikke fester i helgene prioritert akkurat nå.

15 kommentarer

Siste innlegg