EN NY OPPLEVELSE

📍 HJEMME, TERRASSEN

Hvor skal jeg begynne? På fredag opplevde vi noe helt nytt og herregud så gøy det var. For første gang fikk vi besøk i huset og det var dritkoselig å vise frem hvordan det har blitt, samtidig som vi koste oss sammen med venner og hadde en bra tid sammen. Dette er garantert noe vi kommer til å gjøre igjen. Kvelden startet med et par glass vin hjemme før vi dro på en restaurant som heter Bjerk i Bergen sentrum. På Bjerk ble vi sittende i flere timer før vi dro hjem og sluknet på sekundet.

Alt dette er så utrolig nytt for meg. Huset måtte vaskes, vi ordnet på og gjorde det koselig for gjestene våre! Det høres nok ut som jeg ikke har vasket før i hele mitt liv, noe jeg har.. det er bare det å skulle stelle i stand til gjester kommer i vårt eget hus som gjør alt meget spesielt. Uansett, vi koste oss og i løpet av kvelden ble det også tatt en del bilder som dere kan se under! Ellers håper jeg at dere får en fin søndag og nyter dagen før en ny uke starter.

Til uken er det mye gøy som skjer! Jeg kommer til å oppdatere dere så følg med, smask.

Elsker denne blomsterkassen! Så fin.

Dette hage settet er kjøpt på rusta for de som lurer. Vi kjøpte to like pakker og hver pakke er nå på tilbud!! Anbefaler dere å sjekke det ut. (ikke annonse).

4 kommentarer

Siste innlegg