BOMTUR FØRTE TIL EN SINNSSYK OPPLEVELSE

📍EN RANDOM PLASS MELLOM OSLO OG GEILO

Halloo dere!! Det skjedde noe sjukt uforventet i går da vi skulle kjøre hjem fra Sverige til Bergen. Etter å ha kjørt et par timer i bil mot Bergen presterte Henrik i å kjøre feil. Vi kjørte ordentlig feil og tapte kanskje en halvtime på det.. veldig kjipt i og med at hele turen til sammen tar flere timer, men herregud det førte til noe svært minnerikt og uforglemmelig, tro meg! Helt utav det blå da vi var på riktig vei igjen etter å ha kjørt feil la alle merke til en svær skibakke midt i solsteiken ute i ingenmannsland. Hvor random er ikke det? Det kan godt hende at det er et trekk veldig mange kjenner til fra før av, Uvdal skisenter, men for meg som bor i Stavanger var det helt tilfeldig at det lå en slik bakke der midt i et lite tettbebygd strøk.

Da vi kjørte forbi skisenteret kommenterte alle i bilen hvor gøy det hadde vært om vi faktisk akte med akebrett ned den bakken – og da bråbremset selvfølgelig Henrik bilen på sekundet, rygget og kjørte inn mot skisenteret helt opp til snøen, hahaha. Så spontan som han er hopper han ut av bilen, går bort mot et par menn og spør om vi kan få lov til å ake i bakken! Gjett hva? de sa ja. Dritfett. Vi endte opp med å få låne hver våre akebrett og ble til og med kjørt opp til toppen av bakken i en tråkkebil. Jeg kommer ikke over hvor spontant det er og det er slike ting jeg elsker å gjøre! Love it. Fra toppen av rant vi ned hele bakken, dritgøy selv etter en brukket negl.. 

Etter en vellykket spontantur til Sverige med akebrett kjøring ned Uvdal skisenter kan jeg si meg meget fornøyd med ferien så langt og nå skal jeg nyte de siste dagene av ferien videre her i Bergen før jeg drar hjem for også sette kursen mot BALLIIII. 🌴🐢☀️

En av de snilleste menneskene jeg har møtt denne påsken! Så snill og hyggelig som lar oss få lov til å sitte på opp til toppen og ikke minst låne oss hver våre akebrett!

Da jeg satt og skrev dette innlegget hadde Henrik noe å si om denne turen:

“HENRIK BARE WOOOOW!! HAN BARE SÅNN DER- KATSJING KATCHING LOIUSE VITTON BROOBROOOM!

OGSÅ SÅ VI EN BISON, OOOOOG VI AKTE NED HELE SKISENTERET. MEN JEG TRYNTAN.”

9 kommentarer

Siste innlegg