MER SPREDNING ELLER IKKE?

Som jeg fortalte dere tidligere måtte mamma ta en ny CT på grunn av dårligere blodprøver en det hun  vanligvis pleier å ha. Nå som hun har holdt seg fin i formen og hatt stabile blodprøver i flere måneder er det skummelt å få den beskjeden om at noe har forandret seg, men de vet ikke hva. Heldigvis får mamma god oppfølging på sykehuset og med en gang legene ser forandringer hos henne setter de i gang med tiltak. Da vi fikk beskjeden om at blodprøvene hadde forandret seg raknet veldig mye for både mamma og resten av familien. Det er ikke til å legge skjul på at livet til mamma og det usikre rundt henne påvirker oss alle på godt og vondt. Eggstokk kreft er svært alvorlig og det skal mirakler til for at mamma blir kreftfri i det hele tatt og da er stabiliteten rundt prøvene en stor trygghet i livene våre. Den forandringen som viste på blodprøvene var tøff for spesielt mamma som veldig ofte kan henge seg opp i blodprøvene, nettopp fordi de har den tryggheten rundt seg. Vi har gått i over en uke og ventet på at hun skal ta CT og på mandag dro vi sammen til sykehuset hvor hun endelig fikk gjort det. For to dager siden dro jeg til New York og fikk ikke muligheten til å være med henne inn på sykehuset for å høre hva legene hadde å si om resultatene.

Da Sofie og jeg hadde funnet setene våre på flyet og var nærest klar for avreise mot New York fikk jeg en telefon fra mamma. Jeg hadde en liten anelse om det var resultatene fra CTen hun skulle fortelle meg om – noe som stemte. Mamma fortalte meg at CTen var fin og at det så likt ut som det har gjort de siste månedene! Jeg føler meg ti kilo lettere og jeg er evig takknemlig for at kreften ikke hadde spredd seg noe mer en det den allerede har. 

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg tenker mye på mamma. Hele tiden faktisk og nå som jeg er langt borte fra henne tenker jeg ekstra mye på henne. Resultatene på prøvene har gjort tankene mine bedre og nå skal jeg nyte New York(!!).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg