FIRST STOP ✈️

VACATION MODE ON

På null komma niks sitter denne jenta på Gardemoen akkurat nå. Jeg har kjøpt meg en baguette på la baguette og blogger klar en del innlegg til dere i og med at vi skal reise i mange timer. Denne gang går turen til selveste NEW YOOORK! Et nytt land og en ny by venter på meg og jeg er klar for å innta USA med storm. Det kommer til å bli dritgøy å få oppleve denne byen sammen med Sofie og nå som hun har snakket så mye om Cheetos har jeg svært høye forventninger til det, HAHA. Neida. Nå vil jeg bare komme igang med innsjekkingen og alle kontrollene vi skal gjennom. Dette kjenner jeg at jeg gruer meg litt til i og med at det er en helt ny opplevelse for meg. Jeg suger i engelsk og er redd jeg sier noe feil? Går det an?

Flyturen fra Stavanger til Oslo gikk som smurt. Null flyskrekk, null angst, jeg følte utrolig nok at jeg levde livet og det var deilig. Dypt? litt.. dere aner ikke hvor digg det er å slippe å være redd. Når angsten kommer er det helt jævlig og jeg klarer rett og slett ikke å kose meg. Uansett, jeg er i ekstase akkurat nå! Det går ikke helt opp for meg at jeg er på vei til New York at the moment. Det eneste som gjenstår og se er om flyskrekken holder seg langt unna meg på det neste og siste flyet til New York. Vi har direktefly noe som passer meg midt i blinken. Nå som vi likevel skal dra så langt unna Norge er det deilig å bare komme seg dit uten mellomlandinger og tull.

Sofie er rett rundt hjørnet og når hun kommer skal vi nok handlet inn litt digg til turen, samtidig må vi få alt i orden og nyte resten av turen. Husk å legg meg til på Instagram og Snapchat: Ingridaguiluz for å få med dere alt som skjer i New York! Vi kommer nok til å ha the time of our lives med full fest og mange nye opplevelser så stay tuned. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg