📍NEW YORK, BABY

Annonse|Nelly
AND WE`RE FINALLY HERE

Fysøren jeg har ikke ord, vi er endelig fremme i NEW YOOORK! Etter en 7 timers lang flytur har jeg for aller første gang satt beina mine på jorden i USA og den følelsen er fantastisk. Reisen ned hit var så bra som den kunne bli – ingen forsinkelser og svært hyggelige ansatte på flyplassen. Jeg var drit nervøs da jeg skulle gjennom sikkerhetssjekkene, men nå i ettertid innser jeg jo at det ikke var noe å stresse over. Det er så sjukt å si, men jeg har gledet meg i flere år til denne dagen og nå er den endelig her, WOHOO. Vi har fått sjekket oss inn på hotellet som er dritkult! Jeg har lagt til bilder under. 

Anyway, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg har lyst til å oppleve absolutt alt og vi har bare syv dager på oss. Jeg blir nesten stresset bare av tanken, men vi finner nok utav det. Som tidligere nevnt er det deilig at Sofie har vært her før og at hun har noe kontroll over hva vi burde oppleve og ikke. 

PS: Jeg har forresten endelig fått smake på den berømte Cheetosen til Sofie og herregud så godt det var! Sinnssykt sterkt, men regner det kommer til å bli en vanesak da vi har hamstret inn med Cheetos.

Se denne syke utsikten fra rommet vårt.

TOPP HER|BUKSE HER

Jeg er så sinnsykt glad for at jeg valgte å dra og ikke minst turte å dra hit! Vi kommer til å få det så sjukt fett, bare vent og se. Husk å add meg på Snapchat og Instagram: ingridaguiluz for å få med dere all galskapen her i New York. Vi snakkes <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg