STAVANGER UNIVERSITETSSYKEHUS

Hei dere.

Nok en dag på sykehuset er fullført. Mamma har vært å tatt CTen jeg snakket om tidligere på grunn av forandringene i verdiene hennes etter de forrige blodprøvene. Sykehuset er ikke en plass jeg trives lenger og det irriterer meg. Jeg har vært student der og likt meg utrolig godt, men nå føles alt bare feil og vondt når jeg går gjennom gangene. For et par måneder siden elsket jeg å være der, hjelpe andre og vise omsorg, nå klarer jeg det nesten ikke. Det gir meg dårlige minner og lite lyst til å være der.. det er ikke det at jeg ikke setter pris på jobben de gjør, det er bare skikkelig ekkelt å være der. Innerst inne tror jeg at jeg frykter å få vonde beskjeder, noe jeg allerede har fått en gang om ikke to ganger.

Det som gjør mest vondt med sykehuset er å se hvor ofte mamma må dra dit. Det trenger ikke alltid å være alvorlig, men det er vondt å se at hun som en gang dro på jobb hver dag nå må innom dit istedenfor. For et liv.. og det er slikt liv hun må leve. Det er ikke bare en midlertidig plass man er på for å fikse et brukket ben, men det er en plass hun er nødt til og kommer til å måtte bruke mye tid på i fremtiden. Fyfader hun er sterk altså og jeg har verdens beste forbilde rett foran øynene mine hver eneste dag! Er jeg ikke heldig eller hva? 

Vi får ikke vite svarene på CTen før i morgen og jeg gruer meg skikkelig mye. Mamma skal inn på møte med sykehuset i den tiden der jeg er på reise mot USA og det gjør vondt i hjerte mitt. Det aller beste hadde vært om jeg kunne ha dratt dit sammen med henne, men noen ganger må man leve livet og ikke stoppe opp med å gjøre de tingene man har planlagt og gledet seg til fordi noen andre er i denne situasjonen. Det høres så jævlig egoistisk ut, men tro meg – det er det mamma ønsker. Hun har pappa der og resten av familien som stiller opp for henne, det er det familier er der til.

Verdens beste og fineste mamma <3

Trist å se at dette er en vanesak. 

For å si det på den enkleste og mest ærlige måten: jeg er drittlei av dette stedet. Det er verken hyggelig eller koselig. Et hvit rom med stoler oppstilt på rekke og rad..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg