JULIE SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL

Hei alle fine lesere til Ingrid 💕

Som sikkert veldig mange av dere allerede er klar over er det utrolig lenge siden meg og Ingrid var sammen sist. Noen har til og med lurt på om vi ikke er venner lenger, men det er vi og vi er fortsatt like gode venner som før om ikke enda bedre. Derfor var det på tide at jeg tok meg turen til Stavanger for å besøke henne! Dette var utrolig nok min aller første gang her i Stavanger og jeg koste meg skikkelig mye i både Ingrid og vennene hennes sitt selskap. Akkurat nå håper jeg virkelig vi får til dette oftere. Vi spurte dere på Instagram om dere hadde noen spørsmål om Ingrid som jeg skulle svare på. Håper dere syns det er like gøy som meg, Lets go!

Har Erik og Ingrid hatt sex etter Paradise Hotel? 

Ja! Erik og Ingrid ble kjærester etter Paradise Hotel, de har hatt sex etter at vi kom hjem fra Mexico. 

Er Ingrid og Erik fortsatt sammen?

Nei, men jeg vet Ingrid har et øye for en skikkelig kjekk og ikke minst grei gutt.

Hva syntes Ingrid om Erik nå?

Ingrid er en skikkelig god jente som ønsker alle det beste. 

Er Ingrid og Erik helt over?

Ja. 

Trodde du at forholdet til Erik og Ingrid kom til å vare?

Skal jeg være helt ærlig så trodde jeg faktisk det. Men ting er veldig annerledes inne på hotellet og når en kommer hjem til virkeligheten. Vi kommer hjem til hverdagen, familie, venner, jobb osv. og det kan gjøre det vanskelig.

Har Ingrid kontakt med noen andre enn (deg) Julie fra Paradise Hotel? 

Ingrid har kontakt med blant annet Sofie fra sesongen før oss. Som dere sikkert vet så har hun hatt mye kontakt med Erik, men selvfølgelig blir det ikke like mye kontakt nå som det er slutt mellom dem. Så har vi Leo som bor i Stavanger, som hun ofte møter ute. Føler ikke så mange fra sesongen fortsatt er så mye sammen, grunnen til dette er nok fordi vi bor i forskjellige byer og det blir ikke like lett å holde kontakten over tid særlig når mange av oss er veldig forskjellige. Jeg føler meg veldig heldig som har så god kontakt med Ingrid enda, og det viste jeg fra starten inne på hotellet at dette var en venninne jeg ville ha i livet mitt <3 

Beskriv Ingrid med tre ord

Omtenksom, samvittighetsfull og ambisiøs.

Hva er det verste med Ingrid?

Jeg har egentlig ikke så mye dårlig å si om Ingrid, utenom at hun klarer aldri si NEI… Det kan selvfølgelig være positivt til tider.. Men samtidig så går det utover hun selv i lengden at hun fort kan slite seg ut, og plutselig ha masse avtaler på en og samme tid. Haha. (Ingrid er også veldig konfliksky og unnviker alle mulige diskusjoner).

Hva er det beste med Ingrid?

Det absolutt beste med Ingrid er den tryggheten hun gir deg som venninne. Jeg skjønte veldig tidlig at ingrid var en jente jeg kom til å ha det veldig gøy sammen med. Hun kan være både crazy på fest, spontan til å finne på ting, samtidig som jeg kan være avlsappet rundt hun. Hun får meg alltid i godt humør og er en venn jeg virkelig kan stole på. Hun er en skikkelig god lytter. Alle skulle hatt en Ingrid i livet sitt. 

Hva er det aller beste minne dere har sammen?

Jeg kommer aldri til å glemme uke 3 på Paradise Hotel. Jeg har vært mye med Ingrid både på fester i Oslo, bodd i kollektiv sammen, vi har reist sammen, Palmesus osv. Men jeg føler mitt beste minne er da vi virkelig ble gode venner. Uke 3 var uken vi ble delt inn i lag på hotellet og skulle verte opp Stian og Vida Lill samt Dennis og Kristin. Vi bodde oss to jentene med noen av guttene i ene bungis (?), og vi hadde det utrolig gøy hele den uken. Det var da vi startet vennskapet vårt som i dag er utrolig sterkt. Mye av vennskapet vårt er dessverre klippet vekk, men jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten Ingrid inne på hotellet. Til slutt endte vi jo i finalen sammen også, for en drøm. 💕

Liker du vennene til Ingrid?

Jaaaa!! Jeg var jo i stavanger denne helgen og møtte noen av vennene til Ingrid og vi hadde det så gøy sammen. Håper de alle har lyst til å besøke meg i Bergen slik at jeg kan vise hva Bergen by har å by på.

Hvor ser du for deg Ingrid om 10 år?

Ingrid er så sinnsykt målrettet så jeg ser for meg at hun har gjort det veldig bra karrieremessig. Hun kommer til å utvikle seg som blogger og influenser. Jeg tror også hun kommer til å gå tilbake på sykepleier linjen og fullføre sykepleier utdanningen. Jeg tror også hun har kjøpt hus, har en fantastisk kjæreste og at hun har fått en unge. Jeg vil bli gudmor, hahaa. Selvom jeg aldri tror hun tør å la meg være det, men jeg har jo lov å håpe. Go mamma Ingrid. 💕 

Hvis Ingrid vant en million kroner, hva tror du hun ville brukt pengene på?

Først og fremst tror jeg hun ville lagt av penger til leilighet. Så ville hun nok tatt med seg familien på ferie, reist på noen fine og minnerike turer. Jeg tror likevel vi aldri kan være helt sikre på hva vi faktisk hadde gjort om vi havnet i en slik situasjon at vi vant så mye penger, men er det en sak Ingrid brenner for så er det kreft, og hun er veldig opptatt av at andre rundt seg skal ha det bra. Så det kan godt være hun hadde brukt litt penger på veldedighet også. 

Hvilket TV-program får vi eventuelt se Ingrid på?

Hahaa, godt spørsmål. Hun har jo allerede rundet Paradise og kom seg til finalen der. Hun hadde aldri klart seg på Ex On The Beach hvor det er om å lage drama/ha sex eller lage underholdning for å bli værende. Jeg tror faktisk Ingrid hadde vært perfekt i Skal vi danse eller farmen jeg! Jeg krysser fingrene på at hun snart dukker opp igjen på tv. Gled dere til 2019!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg