VI SJEKKER INN

Annonse – Samarbeid med Comfort Square Hotel Stavanger

Omg, se så heldige vi er som har fått lov til å bo på det vakreste hotellet i Stavanger by denne helgen! I og med at Julie skulle komme på besøk syns jeg det var koselig om vi bodde sentralt i Stavanger, noe fikk ordnet takket være Comfort Square Hotel. Dette er tross alt første gang Julie er i Stavanger og da er det ingenting som er bedre en å bo midt i sentrum! Det tar to minutter fra hotellet å gå ned til selve kaien og sentrum hvor man finner alle restaurantene og utestedene – noe vi syns er perfekt. Jeg er veldig opptatt av at Julie skal kose seg fullt ut denne helgen og ikke minst få oppleve Stavanger på sitt beste. Vi fikk et gigantisk stort rom – deluxe rommet, og som dere ser på bildene under er det faktisk gigantisk, no joke. Vi elsker oss her. De har meget god service, hyggelige mennesker som arbeider her, oppgraderte og fine rom, samt en skikkelig god frokost buffet. ⚡️

Vi fikk forresten en søt liten overraskelse da vi kom på hotellrommet, nemlig happy socks som representerer hvor amazing vi skal få det resten av helgen, for er det en ting vi er så er det happy. 

Disse tingene liker jeg aller best med Comfort Square Hotel:

🖤 Det ligger midt i byen og gåavstanden fra butikkene, restaurantene og uteklubbene er liten.

🖤 De har nye og flotte rom!

🖤 De har en takterasse som er utrolig fin og koselig, spesielt for dere som liker å ta fine bilder eller bare nyte livet med en perfekt utsikt over Stavanger.

🖤 Godt utvalg i frokost buffeten og generelt god service(!!)

🖤 De har treningsrom, selv om vi ikke velger å bruke det denne gang.. vi trives nemlig best i badekaret!

🖤 Utsjekken er ikke før kl.18:00 på søndager, noe som passer oss midt i blinken da Julie drar hjem kl 17:00. Vi slipper å drasse rundt på bagasjen i flere timer før hun drar, samtidig har vi en plass å oppholde oss i hele dagen!

Fysøren, se så fint (og stort) det er her.

Her er det god plass til det man måtte ønske å gjøre;)

Se denne søte velkomsten vi fikk da! Jeg har aldri hatt et par med Happy socks før nå og gjett om vi ligger strekt ut i sengen med disse på! Jepp.

Vi trives utrolig godt her! Jeg gruer meg allerede til å dra i morgen. Ellers håper jeg dere får en fin helg og nyter dagen fullt ut, det skal vi.  💕

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg