DETTE BETYR TATOVERINGEN MIN

Annonse – egen annonse? 

Det er utrolig mange som har spekulert i hva tatoveringen min betyr, noe jeg syns er skikkelig gøy! Jeg ba dere om å gjette hva den betydde og nå skal dere få se en del av de forslagene som har kommet inn og fyfader så mange morsomme og kreative sjeler det er der ute, jeg digger det! Her er forslagene dere har kommet med:

Forslag 1:
Står tatoveringen for hvor mye du tjente på den første YouTube videoen din? Eller en sum du har tjent på noen av YouTube-videoene som betyr mye for deg?

Forslag 2:
Er det koordinatene til Paradise Hotel?

Forslag 3:
Står det for lengden du var da du ble født?

Forslag 4:
Koordinatene til der du ble født/vokst opp?

Forslag 5:
Er det siste del av adressen til hotellet der oppholdt dere på i Mexico. Km. 53 48894?

Forslag 6:
Er det vekten din?

Forslag 7:
Betyr det hvor mange gram silikon du har?

Forslag 8:
Betyr det nummeret du ble født på?

Forslag 9:
Betyr det antall timer du har levd fra du tok tatoveringen?

Forslag 10:
Antall følgere til dag’s dato ?

Forslag 11:
Tatoveringen din handler om Sol De Oriente, som da er Paradise Hotel. Lettere sakt: CARRETERA 200 MELAQUE – PTO. VALLARTA KM. 53 48894, CAREYES.

Dette er alle de forskjellige forslagene og et par av disse har blir gjentatt ufattelig mange ganger, jeg har ikke tellingen på det. Anyway, jeg kan begynne med å si at det er en av disse som er riktig, og ja den handler om Paradise Hotel som betyr mye for meg. Noen syns kanskje at dette er superteit, mens andre har kommentert at det er gøy. Det er noen som har fått med seg at jeg har en del små tatoveringer på føttene mine. Disse tatoveringene har jeg tatt i forbindelse med gode minner og man kan vel egentlig kalle tatoveringene mine for en slags suvenir. Noen kjøper suvenirer når de er ute å reiser, mens jeg tatoverer en liten ting som representerer et bra minne. Paradise Hotel er det sykeste og beste minne jeg har som jeg kan huske ordentlig og da var det ingen tvil om at det skulle tatoveres på kroppen. Det er jo litt harry? Eller? I dont know, jeg syns det er gøy uansett og da vi ble tvunget til å ta en tatovering kunne det ikke være noe annet en et minne fra Paradise Hotel.

La oss komme til poenget. Tatoveringen min er altså en del av adressen der selve hotellet vi bodde på ligger. Paradise Hotel er navnet til tv programmet, men det er ikke det ordentlige navnet til hotellet/villaen. Det er egentlig en stor villa som heter Villa Careyes Sol de Occidente, den ligger på en spesiell adresse som er:  CARRETERA 200 MELAQUE – PTO. VALLARTA KM. 53 48894, CAREYES. Jeg fant ikke koordinatene til villaen, derfor ble det 53,48894. I denne YouTube-videoen kunne dere være med i en konkurranse og vinneren var den som klarte å gjette riktig først.

Vinneren er Kristina Jeanette Vean som var den aller første til å gjette riktig! Gratulerer, vi kommer til å kontakte deg og sende premien i posten!????

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg