HVORDAN HAR DU FÅTT HÅR NED TIL RUMPA?

Reklame | Lenker fra LYKO & HAIRCARE

Det big question is about to be answered.

Hvordan har du fått hår ned til rumpa på så kort tid?!”

Håret mitt er veldig populært hos de fleste og jeg merker hvor mye snakk det er om det rundt omkring. Noen tror det fake og beskylder meg for å lure leserne mine, men det er det altså ikke. Håret mitt er helt ekte og tro meg – jeg har spart det på to år kanskje, jeg husker ikke helt nøyaktig, men ca. to år. Dette er noe alle der ute kan få til dersom dere virkelig gidder å gjøre en forskjell og behandler håret bra! Så, derfor har jeg lyst til å gi dere mine aller beste hårtips til hvordan dere kan få langt hår, om ikke hår ned til rumpa.

 

Det er et par ting som først er veldig viktig:

✨ Ha tålmodighet

Selv om du prøver haircare tabletter eller bjuwti hårolje betyr ikke det at håret vokser 10 cm på en måned. Det handler om å bruke produktene over lengre tid slik at det får tid til å gi håret den virkningen det skal. I tillegg finnes det ingen produkter (som jeg vet om) som gjør at håret vokser hele 10 cm på en måned.

✨ Bruk produktene riktig!

Det hjelper heller ikke om du dropper å ta produktene i et par dager for også begynne igjen. Det jeg gjorde var å gjøre alt helt nøyaktig, jeg gjorde akkurat det som stod på brosjyren i tillegg til andre ting som jeg skal fortelle mer om i dette innlegget.

✨ Det er ikke sikkert at disse produktene funker på deg like bra som det funker på meg

Alle har forskjellig hårvekst på kroppen og derfor er det som sagt viktig med tålmodighet. Dersom dere prøver å gjøre det jeg har gjort over tid – og har tålmodighet vil det uansett vokse, det er umulig at det ikke gjør det.

Over til de produktene jeg har brukt i lang tid – over ett år og nye produkter som allerede har funket på meg. Jeg håper at dere gir produktene jeg skal vise dere nå et digert forsøk. Det er en grunn til jeg tipset dere om noen av disse produktene før jeg gikk i samarbeid med de. De funker, så enkelt er det.

 

Disse produktene bruker jeg:

✨ Haircare tabletter – kan kjøpes her.

✨ Bjuwti hårolje – kan kjøpes på 35% her. Dette er min absolutte nye favoritt og denne oljen smuler jeg inn i lengdene på håret og aldri i hodebunnen da håret kan se fett ut. Elsker denne.

Slik bruker du produktene:

✨ Haircare tabletter tas to ganger daglig.

✨ Bjuwti hårolje brukes i håret både når det er vått og tørt. Det funker som varmebeskyttende opptil 200 grader. Oljen er gjennomsiktig og passer til alle hårfarger. Den gir fuktighet og beskytter håret hele dagen!! Denne er faktisk på salg nå hos Lyko på 35% og kan kjøpes her for 148 kr.

Viktig å gjøre i tillegg til å bruke produktene:

✨ Sov med flette i håret selv om det ikke er like behagelig som alt annet.

✨ Drikk mye vann i løpet av dagen.

✨ Bruk varmebeskyttende når du retter, krøller eller føner håret, om ikke burde du droppe å gjøre noen av delene.

✨ Bruk bjuwti hårolje i håret hver dag i lengdene!! Det er det jeg tester ut nå og har brukt det i et par uker – jeg elsker det.

Bli med meg og gjør akkurat det samme så sparer vi håret sammen. Målet mitt er å få alt til å vokse forbi rumpa, jeg vet at det høres crazy ut, men etter det skal jeg klippe alt like langt!

KLIKK HER OG FÅ HELE -35% RABATT PÅ HÅROLJEN BJUWTI

14 kommentarer
  1. HairCare ble nylig testet på helsekontrollen, der man kom fram til at det ikke fungerer. Litt trist og se enda en blogger lure leserne til og kjøpe piller som har null effekt. Ellers mange gode tips 🙂

  2. Hei! Helt enig med det random skriver! Utrolig trist og særlig når du skal fremstå som et godt forbilde for andre jenter der ute. Er helt klart og tydelig at du får en god sum med penger for dette her. Fin måte for dere bloggere og huke inn cash og din måte for svindlerne selv å markedsføre seg. Stygg måte og gjøre det på!

  3. Alle kan IKKE få like langt hår som deg selv om du klarer det! Hos noen slutter håret å vokse når det f.eks. kommer ned til skulderlengde. Men dersom de klipper seg kortere, så vokser det selvfølgelig ut igjen, men da ikke lengre enn skulderlengde i dette tilfellet.

   Uansett tror jeg du er rimelig klar over at dette ikke er noe hokus pokus som et hårprodukt har hjulpet deg med. Spesielt etter å ha lest kommentarene over. Du har jo hatt langt hår sikkert siden du var liten, og produktet har ingenting med saken å gjøre ….

  4. Hei Ingrid

   Dirt i de som hater. De er bare misunnelig på deg. Og jeg er din største fan. (Elsker at du deler alt og du er en fantastisk, blogger, youtuber og person❤️ Heier på deg og moren din

   Til dere som hater:

   Ok kansje noen undersøkelser sier tablettene ikke fungerer, men det er ikke det eneste hun sier. Jeg har like langt hår som Ingrid og bruker mange av de samme tipsene som henne. Kanskje ikke alt fungerer for alle, men vi har begge fått langt hår av dette og man må teste ut flere ting for å få det, selvom ikke alt fungerer. Så vi må ha gjort noe riktig.

   1. Alle kan gjøre alt riktig, men likevel ikke få så langt hår! Noen er bare heldigere enn andre, inkludert deg 🙂

   2. Hvordan kan man være en fantastisk YouTuber,blogger og person når man er med på å lure andre mennesker inn i svindel????

  5. Du sier «se på mitt hår, det funker», men det ene produktet har du brukt i bare 2 uker?! Latterlig.

  6. Før sa du at du gjorde ingenting med håret ditt og at du aldri hadde vært hos frisøren å klipt det !

  7. Spør deg igjen, men regner ikke med svar! Hvordan kan Du reklamere for et firma som svindler mennesker? Du er faktisk med på å lure andre mennesker for tusenvis av kroner. Er du selv klar over det? Det burde absolutt komme frem , og er ikke greit.

  8. Om du har noengang farget håret ditt? Farger du det isåfall lysere eller mørkere? Hilsen ei jente med brunt hår som ønsker like fint hår som deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg