NOEN SVÆRT PERSONLIGE TANKER

💭 Herregud som jeg gleder meg til å flytte til en heelt annen by! Det er faktisk noe jeg tenker på mer enn en gang daglig og det er deilig. Man skal jo faktisk glede seg over noe slikt tenker jeg, spesielt nå som det er første gang jeg flytter ut hjemmefra. Det kommer til å bli ganske nytt, jeg får mye å lære samtidig som det blir kjempespennende og gøy på samme tid! Det varmer hjertet mitt at jeg faktisk ser gleden av å flytte – alt hadde vært verre om jeg hadde gruet meg.

💭 Jeg har akkurat kommet hjem fra Bergen og merker allerede at jeg savner Henrik.. På veldig kort tid har han blitt en stor del av livet mitt og det merker jeg så fort jeg er hjemme igjen. Jeg hater det og er det en ting jeg ikke trives med så er det å ha avstand fra de menneskene jeg er glad i. På den andre siden igjen er det mye gøy som skjer fremover og da får vi heldigvis være mer sammen. Gleder meg!

💭 Nå har jeg virkelig bestemt meg for å slutte å snuse. Den eneste måten jeg klarer dette på er å sette en tidsfrist for når jeg skal klare det og dette skjer når jeg flytter, som ikke er altfor lenge til. Tror dere jeg kommer til å klare det? Jeg er veldig sikker på at jeg skal få dette til.. eller egentlig må jeg slutte, da jeg har fått høre av den personen jeg skal bo sammen med at jeg “ikke får lov” hahaha. Denne personen syns ikke det er noe staselig å se snusbokser rundt omkring, samt snusposer og det forstår jeg veldig godt. Derfor skal jeg slutte og jeg vet at jeg skal klare det.

💭 Jeg tenker veldig mye på livet for tiden og det er så trist å se hvor mange der ute som ikke setter pris på det man har, men heller bruker tiden sin på å rakke ned på andre mennesker for å føle seg bedre. For hvor lenge føler man seg egentlig bedre etter å ha slengt med leppene? Føler man seg bra i det hele tatt? Jeg tror absolutt uten tvil at de som fokuserer på seg selv og de menneskene de er glad i kommer til å ha det bedre i livet. Dette er noe jeg har fokusert ekstremt mye på de siste månedene og gjett om det funker? JA, jeg har det kjempebra akkurat nå og jeg merker at alt går oppover og den riktige veien. Det føles utrolig bra. Jeg kunne faktisk henge meg opp i hva alle andre gjorde, men dette er long gone og virkelig ikke noe jeg klarer å bry meg om lengre. Ikke missforstå meg – jeg bryr meg om hva venner og familie gjør, men ikke hva alle andre bloggere og bekjente gjør. 

💭 Til helgen får jeg besøk av en person som endelig kommer til Stavanger! Fyfader det kommer til å bli gøy og jeg gleder meg til denne personen skal få møte venner og familie, så stas. 

💭 Lurer på hva jeg skal gå med på finalefesten til Paradise Hotel, har faktisk null peiling og det stresser meg utrolig mye, det er ikke mer en to uker til.. har dere noen tips? gjerne legg igjen en kommentar.

💭 Endelig har jeg fått til en avtale på jobbfronten som kan hjelpe meg ekstremt mye i tiden fremover og det føles så sjukt deilig og ikke minst fortjent. Det siste året har vært tøft når det kommer til personlige ting – noe som igjen går kraftig ut over andre viktige ting som jobb og venner.. nå føles det ut som ting går min vei og det er helt kanon! Det gjør meg ekstremt glad. Det jeg også har lært den siste tiden er å ikke gi opp, men å i det minste prøve å jobbe selv om ting er svært tungt. Det er flere som har spurt om jeg skal slutte å blogge da det har kommet ut litt for lite innlegg, men det skal jeg ikke. Så tusen takk til dere som fortsatt leser og følger min hverdag og mitt liv – det er så utrolig gøy og jeg setter kjempestor pris på det. Særlig til dere som også skriver fine kommentarer til meg, jeg leser alt og prøver å svare på absolutt alle kommentarene jeg får. 

💭 Jeg er drittlei av å være syk. I over 3 uker har jeg hatt kraftig bihulebetennelse, etter det begynte jeg å bli bedre, men så våknet jeg i morges av å være like dårlig som det jeg var for en uke siden. Jeg forstår det ikke – er det mulig? Livet er for kort til å være syk i en måned, æææ.

13 kommentarer

Siste innlegg