AVSLØRER HVOR JEG SKAL FLYTTE

OMG. Endelig kan jeg dele med dere hvor jeg skal flytte. Det har lenge stått mellom Oslo og Bergen som dere helt sikkert vet! I utgangspunktet ville jeg aller mest flytte til Oslo for et par måneder siden, men det gikk ikke helt etter planen og det er jeg faktisk veldig glad for. Akkurat nå har jeg utrolig bra og er på en bra plass i livet, derfor lurer jeg ofte på hvordan livet mitt hadde vært dersom jeg flyttet til Oslo for et par måneder siden, men man skal ikke gruble over ting man ikke har gjort, men heller se fremover og prøve å gjøre noe med det – derfor har jeg bestemt meg for å flytte, men ikke til Oslo! Jeg flytter til Bergen, æææ, herregud. Det føles helt surrealistisk. Endelig har jeg bestemt meg for å dele dette med dere i og med at det er 100% bestemt og fordi det skjer rett rundt hjørnet.

Jeg er så glaaaad(!!) og ikke minst stolt over meg selv som endelig tørr å flytte hjemmefra og gjøre akkurat det jeg vil i livet. Det kommer nok ikke som et sjokk at det er dritskummelt, tenk alt jeg må lære meg og betale av regninger, uff. Likevel er det viktigste at jeg føler meg hjemme i Bergen og klar for å lære meg å stå på egne ben. Dette er ganske stort for min del og jeg gleder meg til å dele dette kapitelet i livet mitt med dere og ta dere med på denne reisen. 

For ett år siden valgte jeg å være med på Paradise Hotel, valget var ikke enkelt, men jeg gjorde det likevel. Nå sitter jeg her ett år etter og har tatt et valg om å flytte til en helt annen by. Fyfader jeg er stolt. Hadde dere spurt vennene mine om dette kom til å skje for ett år siden hadde de garantert sagt nei. Jeg var ikke slik, jeg gjorde alltid det alle andre sa jeg burde gjøre. For å si det sånn – jeg var ekstremt opptatt av å spørre andre om deres mening for også ikke kjenne på hva jeg egentlig hadde lyst til.

Jeg flytter til Bergen!! Herregud, jeg er i lykkerus! Dere kommer til å få vite mer om hvor jeg skal bo, hva jeg skal gjøre og mye mer etter hvert som jeg har fått orden på ting. Flyttingen skjer nå snart og det kommer til å bli en hektisk, men sinnsykt morsom periode i vente og jeg er så klar som jeg kan bli.

Kaos? Jepp.. jeg har altfor mye klær som jeg ikke bruker. Ønsker dere at jeg skal selge dette? Jeg tenker også å gi en del klær til Fretex eller noe lignende, har dere tips?

Jeg blir nesten lei meg av å se hvor tomt det blir i hyllene jeg har hatt i flere år. Det kommer til å føles ekstremt merkelig å flytte hjemmefra.. jeg har tross alt bodd hjemme i det samme huset helt siden jeg ble født. Buhu, hahaha.

Ellers smiler livet og jeg er kjempeglad for de mulighetene jeg får.

51 kommentarer

Siste innlegg