HELGEN SOM VAR I SNAPCHAT BILDER

(Beklager dårlig kvalitet, men dette er mobilbilder fra snapchat og instagram).

Se hvem jeg fikk besøk av i helgen! Herregud så gøy. Det gleder hjertet mitt at både Henrik og jeg er like flinke til å møte hverandre med tanke på avstanden vi har. Dere har kanskje fått med dere at jeg ofte reiser til Bergen og det å se at andre kan komme til Stavanger også er veldig fint. Det betyr i hvert fall svært mye for meg og jeg kunne ikke annet en å glede meg over helgen som var. Igjen – bodde vi sammen på hotell kun for å få alenetid! Ellers dro vi hjem til meg slik at han kunne få møte min kjære familie, så gøy. Helgen var rett og slett chill med andre ord. Vi så en serie som heter the bodyguard, drakk litt vin sammen og kulan helt. Som dere sikkert vet elsker Henrik pizza og derfor har vi spist mye pizza denne helgen. Da jeg delte bilde over av pizzaen vi spiste i helgen tok det helt av i innboksen og det forstår jeg fordi den pizzaen vi spiste ser helt syk ut. Den er dritgod og er absolutt en av mine topp tre favoritt pizzaer. Pizzaen vi spiste er fra Happytime som de har i Stavanger sentrum og på Bryne som jeg vet om! Dere må smake den, takk meg senere.

Alt i alt har vi hatt en fin helg sammen og som dere kanskje la merke til koblet jeg av sosiale medier bare for å få tid med han. De gangene vi er sammen elsker jeg å legge fra meg mobilen og kun nyte tiden vi har sammen, det er tross alt mye avstand mellom oss to og da er det deilig å kunne bruke hvert eneste sekund sammen, haha. ❤️

Akkurat nå sitter jeg hjemme og er klar for en ny uke med finalefest på Paradise Hotel, en del møter og ærend som også må på plass. Det skjer en del denne uken og det blir definitivt travelt. Henrik er hjemme igjen i Bergen.. noe som føles dritt. Jeg savner han allerede, men det er heldigvis ikke så lenge til vi sees igjen.

Jeg håper dere får en fin uke og tar vare på hverandre – det skal jeg!!

19 kommentarer

Siste innlegg