FINALEFEST PARADISE HOTEL 2019

@ FINALEFEST PARADISE HOTEL

Da var årets sesong av Paradise Hotel ferdig og jeg dro sammen med Henrik på årets store finalefest. For å være helt ærlig så var gårsdagens fest en av de bedre festene jeg har vært på med tanke på offentligheten og eventer, om dere skjønner? Som regel er det kleint og veldig fasade på slike fester, men det syns jeg absolutt ikke det var i går. 🤘🏼

Vi startet gårsdagen med å lade opp på hotellrommet, som vil si at Henrik og jeg sov til kanskje kl. 12:00 og bestilte foodora mens vi så en episode med Paradise Hotel. Det var utrolig koselig og jeg vet at vi trengte den tiden sammen før den store kvelden kom. Etter at vi hadde stelt oss og slikt, dro vi på vors sammen med de ande deltagerne fra sesongen i år. Jeg møtte også Kristian som var med i fjor og herregud så koselig det er å se mennesker man ikke ser så ofte igjen. Knapp tid etter at vi kom til vorset dro vi til Rockefeller der festen var. Det var på tide med presse og en del ting før selve episoden skulle rulle på skjermen. Det var akkurat slik vi hadde det i fjor også, bare denne gangen var ting veldig spesielt for meg i og med at jeg var der sammen med Henrik! Jeg føler meg utrolig heldig som har blitt kjent med han og jeg gleder meg til å dele ting vi gjør sammen med dere.

Alt i alt var det en vellykket kveld! Vi fikk feire Henrik og alle de andre deltagerne, jeg møtte masse kjente ansikter igjen, vi festet og koste oss sammen – før vi dro hjem og slappet av. Jeg syns tiden går så utrolig fort og det er veldig rart å tenke på at det er nøyaktig ett år siden jeg var finalist selv.. herregud så fort tiden går.

16 kommentarer

Siste innlegg