EN OPPDATERING PÅ UKEN SOM GIKK

Reklame | Lenker fra Nelly

Akkurat nå:
I skrivende stund holder jeg på med flere ting samtidig som jeg blogger, blant annet så lager jeg meg frokost og oppi det hele klarte jeg å knuse et egg på gulvet. Ellers har jeg satt på oppvaskemaskinen, mens jeg hører på podcaster. Ellers er jeg litt stresset fordi “to do” listen min er stappet med små ærend og jeg klarte å forsove meg frem til kl. 1o:00. For en bra start på dagen? Uff.

Ukens høydepunkt:
Oi, her er det nesten vanskelig å skulle velge. Det har vært mange oppturer denne uken som f.eks 17.mai feiringen min i Bergen som var kjempekoselig, jeg har også fått til en avtale som kan endre fremtiden min også har jeg hatt veldig gode lesertall denne uken og det gleder hjertet mitt. Jeg merker hvor mye dere som leser bloggen min setter pris på flere blogginnlegg daglig og nå som motivasjonen min er høy og livet ellers går så bra kjenner jeg at dette er noe jeg skal fortsette med.

Tusen takk for all støtten og gleden dere gir meg, det betyr verden for meg.

Ukens irritasjon:
Hahaha, okei nå skal dere få høre. Da jeg var i Bergen i helgen som var kjøpte Henrik og jeg en vannpipe eller hva det heter. Den har altså ikke nikotin i seg med tanke på at Henrik verken snuser eller røyker. Grunnen til vi kjøpte den var fordi vi kjedet oss og fordi det er gøy å lage røyk – og på disse det kommer det mye røyk skal jeg si dere. Dere lurer nok på hvorfor jeg forteller dette under ukens irritasjon og det er nettopp fordi jeg ikke fikk det til. Vi kjøpte denne greien her og jeg fikk såvidt røyk ut av den – hahaha. Dere aner ikke hvor frustrerende og irriterende det der var. Jeg får det faktisk ikke til enda og vurderer å bare gi bort hele greien.

Ukens tanke:
Flytting. Det skjer så fort.. samtidig har det ikke gått opp for meg enda. Jeg har allerede begynt å pakke ut av klesskapet mitt, noe som tar lengre tid en forventet. I tillegg tenker jeg hele tiden på hvordan det kommer til å gå. Kommer jeg til å trives i lengden? Blir jeg kjent med nye mennesker? Kommer jeg til å savne det å bo hjemme? Det er et tanke kaos i hode mitt og jeg vet ikke hvordan jeg skal sortere ting. Håper det ordner seg med tiden.

Ukens cravings:
Alt som er usunt. Jeg har vært helt syk etter alt som inneholder sukker! Spesielt sjokolader.

Ukens avgjørelse:
Uff, denne uken har jeg tatt en avgjørelse som har gjort at jeg har tapt over 15.000kr ca. Jeg har valgt å avbestille noe som lenge har vært en drøm, men som ikke passet seg å prioritere akkurat nå. Det er som sagt mye som skjer rundt flytting og andre ting som gjør at jeg ikke har lyst til å gjøre dette likevel. Det kommer et eget innlegg om dette i og med at det er mye å fortelle.

Ukens låt:
I don`t care (with Justin Bieber) – Ed Sheeran, Justin Bieber.

Ukens handleliste:

ROSA SETT HER | STRANDBAG HER SANDALER HER

Ukens mest leste innlegg:
1. JEG BEKREFTER (CRAZY) RYKTER OM MEG SELV

2. 17.MAI FEIRING I BERGEN

3. NOEN SVÆRT PERSONLIGE TANKER

5 kommentarer

Siste innlegg