ET LITE AVBREKK MED DE SOM STÅR MEG NÆRT

Annonse | Luckybowl

🎳  🎳  🎳

Hei flottinger! Håper alt står bra til med dere. Med meg går det veldig bra og for et par dager siden dro jeg og et par veldig gode venninner innom Lucky Bowl & Lounge i Stavanger sentrum – bare for å få et lite avbrekk fra det jeg vanligvis gjør, i tillegg fikk vi mye tid sammen bare oss, noe jeg verdsetter veldig høyt. Jeg har forresten hørt veldig mye bra om Lucky bowl i land tid nå, spesielt det at de har en dritgod meny med kjempemye utvalg inkludert vegetarmat å for min del er det prikken over i-en! Jeg er ikke vegetarianer, men Wenche er det. Se for dere hvor kjipt det hadde vært for henne om det ikke var noe tilbud til henne på menyen – heldigvis har de det, så fint av de! 

Aner dere hvor deilig det er å endelig få slippe kula? hahah. Jeg har ikke bowlet på så lenge jeg kan huske, men etter en sinnssyk bra kveld hos Lucky Bowl kommer jeg garantert tilbake igjen! Det føltes så sinnsykt riktig å sende den kulen nedover kjeglene, både for å få ut litt frustrasjoner som har dukket opp hos meg den siste tiden, men også for å få utløp på konkurranseinnstinktet mitt. Etter å ha vært hos Lucky Bowl & Lounge i Stavanger vet jeg (med hånden på hjertet) at jeg kommer til å være mye der før en bytur eller to i helgene! Beliggenheten er perfekt dersom man tenker å dra ut på byen – rettere sagt dette er mitt nye vors sted! På fredager og lørdager er det +20 aldersgrense, digg for de som har lyst til å benytte seg av denne fete vors plassen! Dere finner i hvert fall meg der.

Ellers liker jeg veldig godt at de har Lucky Bowl veldig mange steder rundt omkring i Norge. Dere vet hvor mye jeg reiser? Da er det fint å vite at man faktisk får god service, veldig god mat og bra utvalg, god drikke, og fine omgivelser dersom man skal bowle på reisefot. Det hadde vært utrolig morsomt å møtt noen av dere for å ha en match mot hverandre? haha. Bare en tanke fra min side, men hadde ikke det vært litt morsomt da?

Vi hadde det i hvert fall kjempegøy på Lucky bowl, det vises på bildene under!
PS: dersom du har lyst til å ta med vennegjengen din og ha en helaften på Lucky Bowl nært deg, kan du klikke her og sjekke prisene og flere bilder av meg der jeg bowler!

OMG, dere må smake disse gode chilli cheesene!

Jeg spiste LB`s Bacon & Cheese, en ny burger favoritt i Stavanger i hvert fall, spent på hvordan den smaker de andre plassene!

Disse er så gode! Om jeg ikke tar feil kan man få disse både med og uten alkohol – noe som er kjempefint for de som ikke ønsker å drikke alkohol, men som har lyst på noe forfriskende og kaldt!

Hvor fint er det ikke her dere?

Sannheten bak dette bilde er som følgende: Det kom en svært sosial og hyggelig kar bort til oss mens vi bowlet, jeg kjenner han ikke, men han fikk i oppgave å ta et felles bilde av oss – det jeg ikke tenkte over var at han ikke kunne med kameraet og han hadde dårlig tid, dermed ble det sluttresultatet! Hva syns dere? haha. Vi hadde det i hvert fall kjempegøy, smile for meg selv når jeg ser dette bilde av oss.

Tror de ansatte hadde lyst til å tulle litt med meg ja – de byttet navnet mitt over til paradis! Hahaha, døde av latter da jeg så det – hvor kleint er det ikke at alle andre tror at jeg kaller meg selv for paradis? hahaha.

BOOK EN RUNDE BOWLING DU OGSÅ!

Plutselig er det du som står i finalen av Paradise Hotel og ikke slipper kula, ja da kan du angre på at du ikke øvde deg på Lucky Bowl før du dro.. snakker ikke av erfaring, jeg fikk dessverre ikke muligheten til å slippe, men den hadde garantert gått i bakken.

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE INN TIL Å BOOKE HELAFTEN ELLER SE FLERE BILDER AV MEG

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg