VINN EN UKE FOR TO HOS LAPOINT I BALI

Annonse⎟ Samarbeid med Lapoint Surfecamp

Nå kan du og din kjære venninne, venn, kjæreste eller familiemedlem vinne en tur til Bali i samarbeid med Lapoint surfecamp! Er dere klar over hvor sykt det er?! Hvem vil vel ikke dra til selveste Bali for å surfe i bølgene, bade i det varme havet, sole seg og bli kjent med nye mennesker verden rundt. Min drøm det siste året har nemlig vært å få dra til Bali, rett og slett fordi jeg kjenner flere som har vært der og som sier at det er helt sjuukt bra der. Jeg har delt nyheten med dere tidligere om at jeg skal til Bali om en liten måned og tro det eller ei, jeg har aldri vært der før, derfor skal det bli perfekt med en tur ned dit. Det jeg enda ikke har røpt er hvem jeg reiser sammen med og det er mitt kjære søskenbarn som heter Victoria. Det kan også hende at det kommer ned noen dere kjenner fra tv av, hmm. Dette er svært usikkert enda.

For litt over et halvt år siden var i Portugal sammen med Lapoint for å lære meg å surfe. Den gang hadde jeg level 1 som er det enkleste og det som er best tilpasset nybegynnere, denne gang skal jeg ha level 2, noe jeg både gruer og gleder meg mye til. Jeg håper jo selvfølgelig at jeg husker teknikkene og klarer å stå på brettet. Jeg har også hørt at vi må ut med båter for å komme til de store bølgene, hjelp. Med min vannskrekk kan dette bli spennende.. hehe.

Jeg tenker at dere kan få se hvor vi skal bo! Dette er bilder tatt fra nettet og ikke mine egne, men på det tidspunktet jeg kommer til campen skal dere få se hvordan det ser ut gjennom mine bilder. Se så fint det er der!

Denne gang forventer jeg at jeg klarer å surfe enda mer i bølgene og ikke minst klare å komme meg oppå brettet omtrent hver gang. Det er i hvert fall målet også får vi se hvordan det går. Jeg kommer til å oppdatere dere!

KONKURRANSE: VINN EN UKES OPPHOLD FOR TO PÅ LAPOINT SURFCAMP I BALI!

Lapoint har surfecamps rundt omkring i hele verden, og den campen jeg har vært mest ivrig på å besøke er den i Baliså jeg gleder meg så utrolig mye til å utforske Bali. Alt ifra bortgjemte strender, uteliv, kultur – ikke minst gleder jeg meg til å surfe igjen, det blir fett. Campen er stor og har plass til rundt 70 stykker, så det skal bli en skikkelig sosial og morsom uke. I den anledning skal jeg gi bort TO PLASSER TIL CAMPEN I BALI!!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare på følgende spørsmål:

✈ På nettsiden til Lapoint kan du lese om ulike hotspots og digge strender, nevn en eller to av disse.

✈ Skriv også hvilken level du ønsker å delta på.

Skriv svaret ditt under her og husk å skrive hvem du ønsker å ta med deg!! (husk fullt navn, email eller telefonnummer). Jeg trekker to heldig vinnere 9.April. Husk at man må være 18 år for å delta. Sjekk ut siden til Lapoint sin camp i Bali herLykke til!

66 kommentarer

Siste innlegg