GAMLE BLOGGBILDER

Hei fininger. I dag tenkte jeg å gå gjennom noen gamle bloggbilder med dere da jeg har blogget i flere år nå! Jeg har ikke hatt en motivasjon som har vært på topp rundt bloggen, rett og slett fordi det føles ut som man legger ned mye tid i det også er det ikke så mye respons å få på alt.. men, men.

Ved å se på gamle bloggbilder får jeg en god følelse i kroppen, det er jo bilder som gir meg sinnssykt mange gode minner og jeg vet at jeg digger å ha alt «lagret» en plass, som en slags dagbok, offentlig da. Hahah.. kanskje ikke helt vanlig, men utrolig gøy.👋🏽Så, jeg har lagt ned mye mer tid på andre sosiale plattformer, men kjenner at jeg vil blogge like mye som før.. da er det bare til å stå på enda hardere! Uansett, her kommer det en del gamle bloggbilder og se forandringene, hahah.. jeg syns jeg var MYE flinkere til å ta flere og finere bilder til bloggen, så det skal jeg også bli flinkere til.

Jeg savner virkelig veldig mange ting når jeg ser gjennom de fine minnene mine, men det er spesielt noe jeg savner ekstra mye og det er å kunne reise.. den dagen vi får reise igjen skal jeg virkelig njuuuta og leve livet fullt ut, OG ikke ta det for gitt. Fyfader!🙏🏽

Håret mitt er også noe jeg virkelig savner, det kjenner jeg skikkelig mye på, så det håper jeg vokser mye fremover. Jeg syns fortsatt at jeg er veldig lik meg selv, utseendemessig, men kroppen min er jo i dag veldig mye mer trent enn den var før, og det er først når jeg ser «før og etter bilder» at jeg virker ser hvor flink jeg har vært. Så det er jeg veldig glad for!!👋🏽 Jeg håper dere likte dette innlegget, og som sagt skal jeg bli flinkere til å dele flere nyere og finere bilder med dere.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg