MINE ØNSKER TIL JUL

I år sliter jeg skikkelig med å finne meg noen julegaveønsker! Det er merkelig, jeg husker veldig godt da jeg var liten og krysset av alt som fantes i toysrus bladet.. Selv om jeg er eldre en den gang ønsker jeg meg fortsatt gaver, men på en annen måte om jeg kan si det sånn. I år ønsker jeg meg en kreftfri mamma! Det er mitt aller høyeste ønske, jeg krysser fingrene og har motet oppe, det er i hvert fall bedre enn å tenke “tenk om/viss” hun ikke blir det. Anyways, dette ønsker jeg meg til jul.

✴ Treningssko – mine er utslitt og veldig godt brukt.

✴ Treningsklær – jepp, dette er alltid deilig å ha liggende.

✴ Beats headsett – jeg bruker til vanlig iPhone sine høyttalere.. med min flyskrekk og treningsmotivasjon er det noe dritt for å være helt ærlig. Jeg ønsker meg nye store beats som er lyddempende for flyturer og som har god lyd til trening!

✴ Ring Light – et must, man får det beste lyset til alle bilder og filmer med dette. I want it.

✴ Penger!! Dette kommer alltid godt med og nå som jeg skal til LA sparer jeg som en gal til å kunne gjøre akkurat de tingene jeg har lyst til der nede!

✴ En frisk mamma, vær så snill.

Dette er i hvert fall mine ønsker, om det er det som kommer i pakkene eller ikke blir jeg fornøyd uansett! Har dere noen ønsker til hva jeg skal blogge om? gjerne legg igjen en kommentar.

10 kommentarer

Siste innlegg