RAIN, RAIN, HERE I COME 🌧

Annonse⎟Lenker fra Nelly

TOPP KOMMER SNART HER⎟BUKSE HER⎟VESKE GUCCI

– – – – – – – – – – – 

Jeg er overlykkelig. De aller fleste har nok fått med seg at jeg har hatt lyst til å reise igjen og nå skjer det! Etter å ha snakket en god del om å bestille nye reiser sammen med Melina har vi endelig bestilt noe og allerede i morgen sitter jeg på flyet til Bergen. Denne gang skal jeg bo hos Inger fra ex sammen med Melina og det kommer til å bli så gøy. Det er ingen tvil om at de to jentene har mye energi noe som gjør at denne helgen kommer til å gå over alles forventninger!! Jeg har savnet de jentene der utrolig mye og det skal bli godt å se de igjen. Vi har planlagt å møtes en god stund, men i og med at jeg har reist så mye har det ikke vært mulighet til det før nå.

Halloo, det er jo Halloween i helgen og her sitter jeg uten kostyme og null peiling på hva jeg skal kle meg ut som, dersom dere har noen tips er det helt supert om dere har lyst til å legge igjen en kommentar på det. I og med at jeg reiser i morgen er jeg nødt til å pakke allerede i kveld og det at jeg ikke vet hva jeg skal kle meg ut som stresser meg i hjel! Heldigvis finnes det tusenvis av YouTubevideoer med gode tips til både kostymer og sminke 🙏🏼

Forresten, jeg kjenner at det skal bli ekstremt deilig å reise til Bergen i helgen selv om jeg har reist mye den siste måneden. Akkurat nå trenger noen med mye energi som kan løfte opp humøret mitt i en annen by, det er ikke alltid like mye å finne på der hvor jeg bor, dessverre. Samtidig er det viktig for meg å tilbringe tid med mennesker jeg er glad i og savner. Tenk at meg, Melina og Inger møttes for aller første gang i Bergen for et par uker siden og nå skal vi møtes igjen? Jeg er så glad for at jeg møtte de og det at jeg savner dem sier vel alt? Riktig valg Ingrid. Bergen kommer til å bli så bra, vi sees.

Helt ærlig, jeg elsker denne langermet toppen fra Nelly.
Den er så fin og passer faktisk også til Halloween som er i helgen (no joke), man kan kle seg ut som en slange, hehe. Neida, joda. Bare et lite tips! Jeg holder på å redigere en ny video til dere som kommer ut i løpet av dagen eller morgendagen, følg med!

7 kommentarer

Siste innlegg