UKENS SPØRSMÅL | LEPPER, UNNSKYLDNINGER OG EKSER

Annonse | Lenker fra Nelly

BIKINITOPP HER | BIKINITRUSE HER (20% RABATT NÅ PÅ BEGGE DELER)
 

​Hvor mye har du fylt i leppene?
Jeg liker egentlig ikke å snakke om dette temaet, men jeg skal prøve å svare på dette spørsmålet likevel. Jeg har fylt leppene mine lenge og med tiden går det gradvis ut, derfor vet jeg ikke lenger hvor mye jeg har i leppene mine dessverre.
 

Har du og Erik fortsatt følelser for hverandre?
Dere må nesten spørre Erik personlig om han fortsatt har følelser for meg eller ikke, det eneste jeg kan gjøre er å svare for min egen del og det er at jeg ikke har de følelsene nå lenger som jeg hadde for han tidligere. Med tiden går følelsene bort og jeg vet at jeg ikke kjenner det samme for han nå lenger som jeg gjorde før.
 

Hva syns du om at Erik unnskylder seg for oppførselen sin på Instagram story?
Jeg syns det er helt greit, jeg har ikke noe med det å gjøre.
 

Kan du legge ut sminkevideo step by step?
Ja, det kan jeg gjøre!
 

Hvordan går det med moren din og kreften hennes? Håper du bruker mer tid med moren din.
Det går bedre med mamma og kreften hennes. Hun er ferdig på cellegiften, men går fortsatt på noe som skal forhindre kreftcellene i å få den næringen de trenger til å utvikle seg og det syns jeg er utrolig bra, det beste er jo om kreftcellene forsvinner og dør, men om den medisinen kan gjøre at de ikke utvikler seg hjelper det også. For å være helt ærlig har det vært både oppturer og nedturer og veldig mange kan få en bivirkning av cellegiften som gjør at man gråter ukontrollert. Dette skjer med mamma og når det skjer er det vanskelig for meg å vite hva jeg skal gjør eller si til henne. Det eneste jeg vil er at hun skal bli frisk og jeg skulle så gjerne ha gjort alt i denne verden for å fått henne helt kreftfri og frisk. Jeg vet at jeg ikke gjøre noe annet en å tilbringe mye tid med henne og være der for henne. Jeg vet også at jeg er veldig glad i henne og at hun er beintøff som ikke gir seg og som hele tiden har kjempet mot kreften. Tenk å være så sterk? Jeg tror at dersom man er sterk psykisk vil man klare seg utrolig bra og det har mamma gjort.
 

Kan moren din bli frisk?
Det vet vi ikke enda, forhåpentligvis vil hun bli det og jeg tror hun er et mirakel som en dag kommer til å være kreftfri.
 

Fortell meg din beste vits.
En høne med slips? Neida. Den eneste vitsen jeg syns er morsom er denne, det var en gang at norsken, dansken og svensken var ute i skogen og gikk tur. Nordmannen var døv, dansken var blind og svensken var lam fra livet og ned, han satt i rullestol. Etter en stund kom de til en magisk grotte i skogen, der hver og en av dem kunne få oppfylt ett ønske. Først gikk nordmannen inn. Etter en stund kom han ut og utbrøt lykkelig: Gutter, jeg kan høre! Etter ham gikk dansken inn og kom ut like fornøyd: Gutter, jeg kan se! Sist men ikke minst trillet svensken inn. Etter en stund kom han ut og ropte: Kolla grabbar, nya hjul!
 

Når fikk du mensen?
I 6.klasse på barneskolen.
 

Hva er målet ditt i livet?
Mitt mål i livet må være å ha en god helse og en sunn kropp. Jeg vil være glad og fornøyd (helst lykkelig) selv om det nesten er umulig i mine tanker. Det hadde også vært digg om hverdagene mine var fylt med latter og glede. Jeg ønsker å få flere barn og skape en egen familie sammen med en person jeg elsker og som jeg vil alt det beste for. For at jeg skal få til dette må jeg først kjenne meg selv og ha en stabil økonomi og ikke minst en jobb jeg elsker.
 

Hvordan har du fått et så fint og friskt hår?
Det kommer et eget innlegg om det i kveld.
 

Hva heter eksene dine?
Jeg vet ikke om de syns det er greit at jeg nevner navnene deres her, derfor skal jeg holde det for meg selv også kan dere eventuelt stalke meg på sosiale medier, hehe.
 

Hvor mange barn vil du ha i fremtiden?
Jeg vet ikke faktisk! Det er heller ikke en selvfølge at jeg kommer til å få barn, men dersom jeg gjør det så hadde det vært gøy med en stor familie. Jeg har en bror som er seks år eldre en meg og jeg kjenner at det hadde vært gøy om vi var flere søsken, derfor har jeg lyst på en stor familie.
 

Snakker du og Erik mye sammen om å være i et forhold igjen?
Nei, vi gjør ikke det.
 

Gleder du deg til jul?
JAAA, jeg gleder meg så mye! Det er den koseligste høytiden i året syns jeg og det er ingen tvil om at jeg liker når familien samles, hvert fall med tanke på at jeg reiser en god del og får derfor ikke alltid sett alle i familien så ofte som jeg egentlig har lyst til.
 

Når drar du hjem fra Bergen?
I morgen drar jeg fra Bergen til en annen by en Stavanger, hvor tror dere jeg skal?
 

Har du en greie men en ny gutt?
Kanskje det!
 

Forslag til hundenavn?
Der må jeg dessverre si pass, jeg er ikke noe flink med navn.
 

Har du det bra?
Nei, i dag har jeg det faktisk ikke så veldig bra. Tusen takk som spør! Det betyr mye for meg.
 

Hooker du ofte på byen?
Nei aldri. Sjeldent.
 

Er du kåt?
Spør du, spør jeg.
 

Hva syns du om Melina og Inger nå som du har blitt kjent med de?
Jeg syns de er to helt fantastiske jenter som er veldig forskjellige på hver sin måte. Når man først blir kjent med nye mennesker lærer man de også å kjenne mye bedre og to jentene der er utrolig snille og ikke minst morsomme, samtidig står de for det de mener og det liker jeg. Vi ler mye når vi er sammen og jeg vet at jeg kommer til å savne de når jeg skal dra hjem igjen.

14 kommentarer

Siste innlegg