VI FIKK GJENOPPLEVE BARNDOMMEN SAMMEN

👧🏼👧🏽👧🏽👧🏽

Se hva jeg fant gjemt i papirkurven på mailen min (!!) YEY. Jeg som trodde jeg hadde mistet disse bildene. Bildene sier vel sitt, men vi hadde det i hvert fall utrolig gøy og jeg er glad for at jeg valgte å dra på dette. Sammen fikk vi gjenoppleve barndommen, feste og ha the time of our lives. I starten var det faktisk nokså rolig, folk minglet en del og satt ved bordene med hver sin drink. Etter første øyekast trodde jeg det kom til å bli en rolig kveld, heldigvis ble det ikke slik. Da konserten startet skøyt stemningen fart og nådde toppen for min del, jeg storkoste meg! Vi fikk også prøvd ut selfie-kameraet de hadde der – elsker det.

Forresten, er jeg den eneste som elsker slike selfie-kameraer på eventer? Disse kameraene minner meg om premierefesten til Paradise Hotel da det var første gang jeg prøvde det ut, nå er jeg helt besatt av det og syns det er dritkult. Dagen i dag starter med et lite bildedryss fra We love the 2000´s, enjoy.

Er det er ett menneske som får meg til å være gærn og utadvendt er det Melina! Hver dag er en fest sammen med Melina og man har i hvert fall ikke tid til å kjede seg! Jeg er heldig og akkurat nå kjenner jeg at jeg savner henne utrolig mye, kanskje jeg skal bestille en ny tur for å besøke henne? Hm.

Jeg er så glad for at jeg valgte å reise til Oslo den helgen og bo sammen med Helene. Vi kommer utrolig godt overens og storkoser oss når vi er sammen! Det jeg liker med Helene er at hun er like spontan, men samtidig veldig avslappende og være sammen med – goals. Vi fikk gjenoppleve barndommen sammen, skape nye minner og ha det gøy (!!). Jeg er evig takknemlig for at jeg ble kjent med henne. 🙌🏽

Ellers skal resten av dagen gå til å planlegge juletidene, jeg har enda ikke satt av tid til å handle julegaver og stresset begynner å komme innpå meg. Det er enda en stund til jul, men jeg liker å ha kontroll over ting og spesielt over julegaver. Det er alltid like gøy å dra ut på julegaveshopping og finne ting andre ønsker seg. Hva er deres ønsker til jul? Jeg vet enda ikke hva jeg ønsker meg, utenom en kreftfri mamma.

6 kommentarer

Siste innlegg