DETTE ER HELT SYKT

 

Annonse / Lenker fra Nelly

Dette er helt sykt. Hvor skal jeg begynne?
I flere måneder har jeg valgt å bruke vippeextensions, nettopp fordi jeg sparar mye tid om morgenen også syns jeg det er fint med fyldige og lange vipper. Jeg vet at jeg egentlig har veldig lange og fine vipper, men for et par uker siden valgte jeg å ta an pause fra vippeextensions og heller spare mine egne vipper i en liten periode. Tro meg – jeg fikk bokstavelig talt sjokk over hvor kjapt vippene mine vokste på grunn av Komorebi bryn- og vippeserumAllerede etter 2 uker merket jeg forskjell og se hvordan de ble, herregud. Jeg legger til et bilde under! De ble skikkelig lange med tanke på hvor utslitte de egentlig var etter at jeg hadde hatt vippeextensions i flere måneder. Jeg bruker det også på øyenbrynene mine for og få dem fyldigere, men jeg har en tendens til og nappe de hårene som popper opp der, fordi jeg får helt fnatt når jeg ser hår utenfor formen av brynene. Til neste gang skal jeg vise dere forskjellen på øyenbrynene mine også!

BRYN- OG VIPPESERUM HER

Forrige uke valgte jeg å legge på vipper igjen, jeg skal ærlig innrømme at jeg er avhengig av vippeextensions, noe som egentlig er veldig trist med tanke på at vippene mine har blitt så lange og fine etter bruken av Komorebi i et par uker. Det jeg vil frem til er at man får helt syke resultater på kort tid og det funker – jeg har prøvd og er avhengig. Det jeg elsker med Komorebi er at selv om man har vippeextensions eller ikke vil det uansett styrke vippene dine. Jeg bruker det hver eneste dag både på øyenbrynene mine og vippene selv om jeg har vippeextensions!

Jeg brukte Komorebi rett etter at jeg kom hjem fra Paradise Hotel selv om jeg hadde vippeextensions da også. Da jeg tok en liten pause fra vippene og skulle sette på nye spurte faktisk hun som legger vippene på meg om det var Komorebi som hadde holdt dem så bra og hun ble sjokkert over resultatet.
 

3 GODE GRUNNER TIL Å BRUKE KOMOREBI


For det første er det utrolig billig, samtidig som det funker super bra! Kan kjøpes på Nelly HER – Nå 199kr (60%).


For det andre er det ikke testet på dyr, og produsert i Sverige.


For det tredje gir det fyldigere, lengre og sterkere vipper/øyenbryn. 

 

KLIKK HJEM PRODUKTET HER


Blogglisten
hits

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg