DET ER SLUTT MELLOM MEG OG ERIK


Jeg sliter veldig mye med å skrive dette innlegget. Jeg har tenkt flere ganger på hvordan jeg skal skrive dette til dere. Skal jeg i det hele tatt skrive det på bloggen? eller ikke. Det er mitt liv og svært personlig, men i og med at jeg deler personlige og tunge ting på bloggen så er det riktig for meg å dele dette også.

Det er flere som har lurt på hvorfor jeg skrev så personlige, dype tanker og følelser for to dager siden. Jeg visste at jeg kom til å svare på det og her får dere svaret. Ja, det er slutt mellom meg og Erik. Jeg blir utrolig lei meg av å skrive det. Det siste året har vi vært på en stor reise sammen der vi møttes inne på Paradise Hotel i Mexico for aller første gang, i Januar. Det føles ut som en evighet siden. Da vi kom hjem fra Mexico starta alt kjøret med sosiale medier og mye oppmerksomhet. Det var mye festing og vi bodde på forskjellige steder i Norge. Etter det startet vi innspillingen av kollektivet og fem dager før Erik skulle på Farmen innspilling fikk jeg vite hvor alvorlig syk mamma var. Erik dro allikevel på innspilling og jeg hadde aldri i verden stoppet han fra å gjøre det. Det er ikke hver dag man får muligheten til å være på med på Farmen. Han kom hjem for bare noen få uker siden og vi har nesten ikke hatt tid til hverandre siden da, vi har møttes en gang og vært sammen på Palmesus og det sårer meg så sinnsykt mye. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Vi har helt sinnsyke minner sammen som ingen av oss kommer til å glemme. Det er virkelig ikke en dans på roser og være sammen i offentlighet, alle vet at vi er sammen, men allikevel forstår ikke enkelte mennesker at vi er det. Folk ødelegger og snakker dritt. Dette har gjort at forholdet våres har vært utrolig tøft. Det var spesielt vanskelig for forholdet vårt når Erik var på Farmen Kjendis innspilling, jeg fikk ikke se han eller snakke med han på lang tid. Vi har også slitt veldig mye med ting i familiene våre som har gjort at vi ikke har fått den tiden vi trenger sammen. Vi er fortsatt veldig glad i hverandre og gode venner, men akkurat nå er det best for oss begge at vi tenker på oss selv, hvem vet hva fremtiden bringer.. Jeg er utrolig lei meg og Erik betyr uendelig mye for meg, men akkurat nå er dette det beste for oss begge to.

Det har også skjedd ting jeg ikke ønsker å skrive om på bloggen fordi det er privat, men jeg ville ikke annet en at forholdet mellom meg og Erik skulle funke bra. Dere kan spekulere så mye dere vil, men akkurat nå trenger jeg tid for meg selv og det samme gjør Erik. Tiden fremover nå skal jeg bruke på å jobbe hardt, ha det bra i livet og ikke minst bruke mye tid på de rundt meg. Jeg og Erik har fortsatt mye kontakt og er heldigvis gode venner.


Blogglisten
hits

49 kommentarer

Siste innlegg