UKENS SPØRSMÅL | KREFT, GRAVIDITET OG GIFTEMÅL

 

Annonse | Lenker fra Nelly


1. Har du vunnet Dana Cup med jentelaget ditt før?
Nei, det har jeg ikke gjort. Vi var med på Dana Cup for noen år siden da jeg spilte på Voll idrettslag, men vi vant aldri. Jeg var der også en annen gang med Klepp il og da vant de! 

 

2. Kan du anbefale noe å gjøre i Torrevieja?
Jeg har ikke gjort så utrolig mye her nede denne sommeren faktisk. Har brukt sinnsykt mye tid på å sole meg og slappe av med familien! Etter å ha vært i Torrevieja et par år på rad har jeg noen tips til dere: 

 

♡ SHOPPINGSTEDER ♡


La Zenia Boulevard shopping senter

Habaneras shopping senter

Gatene i sentrum ved promenaden

 

♡ AKTIVITETER ♡


Reise til Capitan stranden (utrolig fint der)

Reise til det rosa saltvannet og bade i salt

Dra i fornøyelsesparken Terra Mitica


Dyrepark/delfinshow i Mundomar

 

♡ UTESTEDER ♡


Ultra nattklubb

Velice nattklubb

 

♡ ANNET ♡


Dra på ATV/firhjuler turer

Snorkletur

Dykke

3. Hva hadde du svart dersom Erik hadde fridd til deg nå?
æææ, jeg vil ikke tenke på det en gang. Jeg hadde dessverre sakt nei dersom Erik hadde fridd til meg nå. Vi har ikke vært sammen så lange og da er det heller ikke riktig for meg og si ja. Jeg føler selv at skal man forlove seg så skal man kjenne denne personen tvers i gjennom og man skal virkelig ha tenkt gjennom at man skal dele resten av livet med denne personen. Jeg håper ikke at Erik frir til meg før vi har vært sammen mye lenger! Da hadde jeg nok sakt ja.

 

4. Hva er det beste og det værste med Erik?
Det beste med Erik er at han hele tiden bryr seg om andre mennesker! Han er en person som passer godt på de menneskene han er glad i og setter seg selv til side for alle andre. Han er også en sterk person som tåler mye og som står for det han mener. Jeg digger at han er seg selv fult ut og driter i hva alle andre mener/sier om han. Det er en ting til som virkelig er bra med Erik og det er at han hele tiden får meg til å le. Jeg elsker å være sammen med mennesker som får meg til å le, hehe. Han utfyller meg og lærer meg hele tiden nye ting, samtidig som han hele tiden pusher meg til å gå ut av komfortsonen å prøve nye ting som jeg egentlig aldri hadde turt viss det ikke var for han. Jeg kunne ha skreve utrolig mye mer positivt om Erik, men jeg stopper her! Det værste med Erik er nok at han prater utrolig mye. Til tider er det nesten litt slitsomt og høre på! uff, stakkers, heldigvis vet han at når jeg syns han snakker hull i hode på meg svarer jeg ikke på det han maser om.. sorry not sorry.

 

5. Hva skal du gjøre når Erik kommer hjem? Vurderer du å overraske han med noe romantisk?
Dere får vente og se

 

6. Om du hadde blitt gravid, hadde du tatt abort eller hadde du beholdt barnet?
Dette spørsmålet her syns jeg er umulig å svare på for å være helt ærlig. Jeg er ikke klar for å bli mor akkurat nå. Jeg vil heller leve livet og gjøre de tingene jeg ønsker før jeg får meg barn. Jeg vet at dette med abort er svært omdiskutert og jeg vet ikke helt selv hva jeg tenker om det, men det aller beste er nok å ta den avgjørelsen dersom man kommer i denne situasjonen. Jeg er for begge deler!

 

7. Hvilken størrelse har du i den rosa playsuiten fra Nelly og hvordan er den i størrelsen?

PLAYSUIT – HER  (utsolgt, kommer snart)  |  RING BELT – HER

Jeg har størrelse S og syns den er helt vanlig i størrelsen! Jeg bare elsker den playsuiten og den passer perfekt nå på sommeren <3 også er den baby rosa i tillegg, hehe.

 

8. Når ble du og Erik sammen og hvordan skjedde det?
Vi ble sammen en stund etter at vi kom hjem fra Paradise Hotel. Jeg husker ikke nøyaktig når og vi har ingen fast dato på det. Det hadde sin naturlige gang og tilslutt innså vi bare at vi burde bli kjærester.

 

9. Hva er moren din syk med?
Mamma har kreft i eggstokken med spredning.

 

10. Når du har mage topp, hvordan klarer du å ha bh på uten at stroppene viser på skuldrene dine slik at det ser ut som at du har ikke har bh på?
hehe, jeg bruker ikke bh under topper som regel. Liker best å gå uten

 

11. Hadde du slått opp med Erik for foreldrenes og familien hans sin skyld?
Nei, det hadde jeg ALDRI gjort. Jeg og Erik har det kjempefint sammen og jeg er veldig glad i de folkene som står han nærmest. Dersom familien hans eller foreldrene ikke hadde likt meg hadde jeg ikke slått opp med Erik av den grunn.B


Jeg håper dere likte svarene mine og husk å still meg spørsmål til neste ukens spørsmål! 

Gjerne legg meg til på Snapchat for å se flere bilder og videoer fra hverdagen min


Blogglisten
hits

22 kommentarer

Siste innlegg