UKEN SOM GIKK

 

Annonse | Lenker fra Nelly


Ukens tanke

Frykten for å dø.
Dette høres nok veldig rart ut, men den ene kvelden i Spania satt jeg ute på terrassen og tenkte mye. Jeg er redd for å dø og de aller fleste av oss kjenner nok noen ganger på den frykten for å dø. Hva skjer da? Finnes vi ikke mer? Jeg har også tenkt litt på om vi noen gang tenker på minnene vi har hatt tidligere i livet dersom man er død. Uff. Det virket ikke som den hyggeligste tanken, men sånn er livet! Alt er ikke perfekt og jeg er veldig sikker på at det er flere som har tenkt på dette.

 

Ukens høydepunkt

De gode kveldene i Spania.
Jeg har ikke et konkret høydepunkt denne uken i og med at jeg har gjort så mye gøy! Jeg setter i hvert fall veldig stor pris på de stundene jeg hadde sammen med familien min denne uken. Hver eneste kveld satt vi ute på terrassen i Spania og snakket sammen og koste oss!

 

Ukens nedtur

Hjemreise.
Jeg skrev litt om det i gårsdagens innlegg. Jeg trives godt hjemme, det er ikke noe problem å reise hjem sånn sett, men jeg vil ikke ha den tanken i hode som sier til meg at da var denne ferien over og det kan ha vært den siste med mamma. Jeg vet at dette ikke er den siste ferien jeg har med mamma! Hun er mer en sterk nok til å klare seg gjennom denne kampen, slik som hun har klart seg i tidligere kamper! 

 

Ukens craving

Kinamat.
Jeg elsker seriøst kinamat! Nam. Jeg tror alle vennene mine også kan bekrefte at det er min favorittmat, og da spesielt frityrstekt kylling i søt/sur saus, hehe. Det var noe av det siste jeg spiste i Spania og det første jeg spiste når jeg kom hjem i dag.

 

Ukens antrekk

TOPP – H&M |  SKJØRT – STRADIVARIUS

SHORTS – STRADIVARIUS (LIGNENDE HER ) | TOPP – BERSHKA | MAGEVESKE – STRADIVARIUS (LIGNENDE HER ) | SOLBRILLER – BERSHKA (LIGNENDE HER ). Jeg vet at Nelly har hatt en lignende veske som jeg har på bilde over, vil tro at det har kommet inn igjen eller at den kommer inn snart!

 

Ukens innkjøp

♡ Klær, klær og mer klær

♡ Krølltang

♡ Deksel til mobilen

 

Ukens must have

Musikk.
Jeg lever for musikk føles det ut som. Jeg hører musikk hele tiden: I bilen, når jeg blogger, når jeg sminker meg, når jeg soler meg, når jeg dusjer, når jeg sitter på do, hele tiden! Jeg føler selv at det forsterker følelsene mine. Er jeg er glad blir jeg enda gladere om jeg hører musikk! Det er livet.

 

Ukens mest leste innlegg

1. ANTREKK

2. UKENS SPØRSMÅL | KREFT, GRAVIDITET OG GIFTEMÅL

3. JEG HADDE VALGT PENGER FREMFOR ERIK

 

Syns dere jeg skal ha noen andre ukens..? 
Gjerne legg igjen en kommentar med ditt tips!


Blogglisten
hits

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg