FLERE TING JEG TENKER PÅ


MINE TANKER AKKURAT NÅ

 


 

♡ Erik, uten tvil. Jeg savner han så sinnsykt mye og nå må han seriøst komme hjem snart! Det er helt forferdelig å ikke kunne snakke med han, se han eller bare være sammen med han, ææ. 

 

♡ Jeg tenker også utrolig mye på mamma! Hele tiden.. Alt jeg vil er at hun skal ha det bra og bli frisk. Jeg vet at de tankene jeg har om henne er positive og jeg håper virkelig at min positive holdning påvirker hennes styrke til å bli frisk.

 

♡ Jeg må bli frisk. Jeg har de siste dagene hatt feber og forkjølelse! Jeg kan ikke fordra å være syk, er det noen som har tips til hvordan jeg kan bli frisk fortest mulig??

 

♡ Hva i alle dager skal jeg pakke med meg til Palmesus? Jeg vet at de har meldt fint vær, men man vet aldri helt når været snur.. det skjer alltid bare sånn plutselig, i og med at det var så fint vær der i fjor er jeg redd det blir stygt i år.

♡ At jeg må og vil blogge enda mer! Jeg er super motivert og hjernen min spinner hele tiden. Jeg tenker på hvilke innlegg jeg skal skrive, hvilke bilder jeg skal ta også videre. Heldigvis har jeg mye gøy i vente fremover og da skal jeg jammen meg blogge mye! Da blir det nok også en del bildedryss på bloggen.


Blogglisten
hits

12 kommentarer

Siste innlegg