«SKATTESMELLEN» ER ENDELIG BORTE

JIPPI!! Hvor skal jeg begynne folkens?! Fyfader, i dag snakket jeg på telefonen med regnskapsføreren min som har vært en livredder for meg og mitt enorme forbruk på penger.. hehe (jeg er ikke stolt). Hadde det ikke vært for hans hjelp hadde jeg nok ikke klart dette på så kort tid, derfor er jeg veldig takknemlig der.

Som dere sikkert vet så er jeg veldig åpen om økonomi –fordi– jeg vil ikke at andre skal gjøre samme feil som meg. Jeg skrev et innlegg for lenge siden om at jeg brukte over hundre tusen kroner på tull og det kan dere lese her. Dette skrev jeg for å dele mine feil med dere og jeg fikk enormt mye bra respons på det.

Så for litt siden delte jeg at jeg hadde en skattesmell. Jeg tror jeg delte det litt i skjul faktisk, jeg husker ikke helt, men jeg hang bakpå med årets skatt fordi jeg var så dum som tenkte at de pengene kunne jeg bare «låne» av meg selv, men slik funker det ikke. Ikke for min del hvert fall.

Så, jeg har i år altså ikke vært så flink til å sette av skattepenger, noe jeg virkelig har lært av i dag. For to måneder siden kontaktet jeg regnskapsføreren min og ba om hjelp for å få kontroll. Det å drive enkeltmannsforetak er ikke enkelt når det er så høye summer med penger. Sammen med han så vi over regnskapet mitt som ikke var så veldig galt som jeg skulle ha det til, men at det var et par ting å fikse opp i. Jeg har ingen skattesmell, men jeg kaller det for det, fordi jeg hang etter med en stor del av årets skatt (2020).

MEEEEEEEN, gjett hvem som har hentet inn hele årets skatt på to måneder?! MEG. Fyfader. 😍👋🏽 Holy moly.

Jeg har på to måneder levd strengt. Sluttet å snuse. Rett og slett lært meg økonomi, lært meg å spare noe så sjukt og bevist ovenfor meg selv og de rundt meg at jeg kan. Jeg vil ha en sikker fremtid og spare til den forbanna leiligheten. Jeg sa jo at jeg ikke kunne spare til leilighet i år grunnet dette «penge problemet» som jeg og regnskapsføreren min så på som en løst sak i mai 2021. Siden jeg har vært så sjukt flink de to siste månedene er saken til å legge død!!! Herregud, unnskyld ordspråket. Jeg har spart som en helt og jobbet så enormt hardt for det. Økonomi er noe som kan tære veldig på humøret om man ikke har kontroll, men nå har jeg kontroll og jeg elsker det.

Nå er målet videre å spare som bare det til en leilighet folkens!! Sparing er så sjukt gøy og jeg er en stor erfaring rikere og kjempestolt over meg selv. Tenk at jeg klarte å spare over ja, altfor mye penger på to måneder. Leilighet here I come. Jeg skal spare og spare og forhåpentligvis er en ny leilighet min i året 2021. Ellers skal jeg også få et eget AS!

Det er mye som skjer i hvert fall og jeg elsker det! Prøv å ikke gjør samme feil som meg å ikke betalt skatten deres ordentlig eller «lån» avsatte penger som skal gå til skatt om du driver for deg selv. Jeg var dum nok til å gjøre det og har heldigvis hentet alt inn igjen om ikke mer, så nå er det good to go! Jeg er i forveien på alt med økonomien nå og gleder meg til å spare!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg