MIN ÆRLIGE MENING OM PARADISE HOTEL

Hvor skal jeg begynne? Nå som vi sitter inne hele dagen valgte vi å se på årets sesong av Paradise Hotel. Det er og forblir en tradisjon, helt klart. Vi har jo begge vært med selv og får good vibes av å se på, noe som er utrolig hyggelig! Jeg skrev jo også en del om hva jeg syns om årets Paradise Hotel deltagere (av første inntrykk) og uten å ha sett noe som helst. Dere kan lese det her om dere vil.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble skuffet over årets sesong så langt.. alt kan jo forandre seg, men det er jo helt dødt? Og nei jeg sier ikke dette for å “hedre” min sesong noe mer, eller Henrik og deres sesong i fjor, men det er akkurat som det mangler noe i år. Det er lite spill og mer kysseleken og tikken. Det føles litt barnseligere? Kan jeg si det på den måten uten å virke frekk? Jeg har sett alle sesongene av Paradise Hotel og må si at denne sesongen og sesong 7 er de desidert dårligste. Alle er nok ikke enige med meg i dette, men det forventer jeg ikke heller. Dette er bare min mening og jeg sier det fordi jeg skulle så gjerne ha ønsket at det var mer spenning, spill og drama for å være helt ærlig. Det er jo det som er bra tv.. og det mangler virkelig.

Det kan også være jeg som har vokst, men det tviler jeg på – fordi jeg har alltid syns at det har vært gøy å se på fordi det er et spill om penger, men i denne sesongen føler jeg at alle surrer og skal være venner med hverandre.. det er liksom ikke noe spill og kranglene går ut på at en person ikke har sagt til en annen at hun har hatt sex.. litt kjedelig? Men ja, jeg caster jo ikke og det er nok ikke like enkelt, men det mangler noe, absolutt. Kanskje det er for lite episoder, spill og temaer? I dont know. De skal jo ha to sesonger i år så hvem vet. Det kan godt hende de som er med i sesong to i år er litt eldre og at toing blir gjort på en annen måte for når føler jeg det mangler noe og det er kjempetrist. Det kan også hende at Paradise Hotel har vært for stresset med at Ex on the beach er i vinden og styrer sitt show som er ganske så ellevilt og drøyt.

Jeg skulle i hvert fall ønske at det var som før og at spillet kom mye mer frem. Det er jo enda litt tidlig å sitte og mene slike ting, fordi alt kan snu og det motsatte kan skje, men akkurat nå er jeg nesten litt skuffet over årets sesong! Jeg er kanskje ikke den som skal snakke så høyt heller da jeg ikke spilte noen ting, men jeg syns at selve opplegget og måten episodene kommer ut på (hele uken), temauker som har stor innvirkning i spillet og folk som faktisk spiller er mye gøyere å se på. Å leke gjemsel, bæsje sammen og at alle er bestevenner er liksom greia der inne nå.. hm. 😂 Jeg kommer til å følge med videre og håper at programmet tar seg opp igjen og blir like spennende som før, fordi det er selve spillet som er gøy med Paradise Hotel.

30 kommentarer

Siste innlegg