“JULIE ER ET KALDT OG KYNISK MENNESKE”

Hei dere!

Jeg tenkte å skrive litt om gårdagens episode hvor Julie måtte sjekke ut av Paradise Hotel. For meg var den dagen helt grusom. Julie var en av mine nærmeste der inne og etter å ha levd oppi hverandre i flere uker blir man glad i hverandre.

Jeg sa til meg selv før jeg sjekket inn på Paradise Hotel at jeg ikke skulle være en dobbelmoralsk person. Alle som deltar i programmet vet at det er spill om en halv million kroner. Det er naturlig at folk spiller mot hverandre og at man på ulike tidspunkt får makten, det er likt for alle. Det som skjedde i gårsdagens episode var ikke greit! Jeg husker den dagen svært godt enda og det var virkelig hjerteskjærende å se hvordan et helt hotell samler seg sammen mot en person. Ja, Julie sendte ut en viss person i uke 5 fordi det var hennes største konkurrent og det i seg selv er et bra spill. På Paradise Hotel snur ting kjapt og Julie mistet Kristian, ble sendt på solo på mandag og klarte oppdraget sitt, hun splittet et par som var hennes daværende største konkurrenter. Det er slik Julie er, en sterk spiller som vet hva hun vil og hva hun har meldt seg på! 

Under seremonien hvor Julie og Ann kjempet mot hverandre for å bli på hotellet visste allerede alle inne på hotellet inkludert Julie selv at hun kom til å ryke. Hvordan klarer alle deltagerne da å si så mange stygge ting til Julie. Det kommer overhode ikke frem i den episoden hvor jævlig det var for Julie når hun satt på den stolen alene mot alle de andre. Jeg og Julie er gode venner i dag, men jeg er også venn med både Karoline, Charlotte, Ann Mariell osv.  

Jeg ønsker bare å forklare litt mer om situasjonen enn det som ble vist på TV i går. Noe av det som gjorde meg mest såra var da Charlotte som hadde vært der inne i to dager sammen med Karoline sa enormt mange stygge ting direkte til Julie, men jeg trenger ikke å si så mye mer en det. Når ting der inne begynner å bli mobbing og svært personlig er det ikke greit. Igjen alle spiller og alle reagerer forskjellig på ting og det er helt i orden, men det er faktisk ikke greit når en person sitter der alene og alle andre slenger dritt. Erik forsvarte Julie i denne situasjonen nettopp på grunn av de tingene som ble sagt til Julie. 

Det jeg lurer på er hvor kom alt dette sinne i fra? Hvorfor var de så vemmelige mot Julie? Ja, hun gjorde en upopulær avgjørelse som både jeg, Kristian og Erik var med på. Men det var Julie som fikk skylden fordi hun var den som “in the end” måtte gå med fredningen bak Mathias for noen uker siden. Det jeg ikke skjønner da er hvorfor de nye folkene mislikte henne så sterkt på et tidspunkt. Det var flere folk så gråt og ble lei seg da ting ikke gikk deres veg, men slik var det for alle. 

Det folk ikke vet er at Julie aldri ble seg selv igjen etter at Kristian røyk. Julie kunne være “Jølle Bølle”. Vi elsket Jølle Bølle, den gærne Julie som løp uten klær på festene. Julie som ikke var redd for å ha sex på TV fordi det er naturlig ting. Julie som brølte som en løve hver gang noen køddet med hennes nærmeste. Falske Julie, spilleren Julie, som kunne tvinne hvem som helst rundt fingeren med en blanding av list og ren vilje. Den Julie forsvant litt da Kristian sjekket ut av hotellet, og vi har på en paradiseuke mistet det soleklart sterkeste paret vi hadde i årets Paradise Hotel.

Husk å add meg på snap dersom dere ønsker å se hva jeg gjør i hverdagen!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-5438710483716998”,

enable_page_level_ads: true

});

22 kommentarer
  1. Dom du sier, det er ett spill! Så hvorfor ta det som skjedde med julie så høytidelig? Det ikke npe forskjell på det som skjedde med julie som isabell..

  2. Kunne ikke vært mer enig!! Julie ville få ut de sterkeste og det er egentlig ikke noe galt med det. Alle spiller jo

  3. Så utrolig bra at du forklarer for Julie!

   Ja Julie tok et upopulært valg i spillet. DET ER ET SPILL..

   Men Mathias og Ann mariell var direkte ufin personlig mot Julie, ikke spillemessig men som person. Å det er noe av det styggeste er har sett på. Eg har hatt så sick vondt av Julie, har ikke ord!

   Verste er at de er 4 og 7år eldre enn Julie, en forventer med av de da..
   Å spesielt Ann mariell som hadde det så vondt i sin sesong å ble støtt utav gruppen. Så er hun så kald og stygg mot Julie, det gjør vondt langt inn i sjelen..

  4. Du skriver at vi må forstå det er et spill, og det er nettopp det det er. Produksjonen satte desse to jentene i en situasjon der deres oppgave var å stille dem spørsmål, og å grille dem. Julie har jo tatt en del tøffe valg, så da sier det vel seg selv at hun får flere og (verre) spørsmål enn Ann. Ann har forsåvidt ikke spilt så åpenlyst så hva skulle de egnetlig grille henne med?..

   Det er seffølgelig ikke greit på noen måte å vere slem mot Julie, men deltakerne gjorde jo bare som fe ble bedt om. Stille spørsmål.

   Det er enkelt og greit for å skape underholdning, noe det ble. De klippet jo bort alle spørsmålene til Ann da der åpenbart ble for kjedelig.

   Og de nye, de prøver vel bare å selge seg inn hos de med mest makt så de har en sjangs å overleve uken. Du av alle burde jo forstå det.

  5. Mathias var en liten fitte på paradise pga Isabell røyk ut .altså jeg fikk sjokk å se en voksen mann være så liten fitte pga det. Come on liksom. Han ba til og med Julie sove alene på rommet. Altså dette var helt sykt å se på. Håper Mathias blir kastet ut på hue og ræva ut. Fordi Julie fortjente absolutt ikke å ryke og hun fortjener å bli på paradise. Alt er tøffelen pussy Mathias sin skyld!

  6. Hvorfor forsvarte ikke du henne i den situasjonen? Som hennes nærmeste der inne burde det vært deg som tok ordet og ikke Erik.

  7. Synes synd på Julie, det er ikke rettferdig at ho får alt skyld. Håper hun sjekker inn igjen????????

  8. Utrolig flott skrevet!! Julie er definisjonen på en ekte Paradise hotel deltaker som har virkelig skjønt at det er et spill! Heier på dere begge, for regner med hun kommer inn igjen❤️ Flotte er dere begge????????

  9. Er dere helt seriøs? Det har ingenting med at hun sendte ut Isabel, det har noe med hvordan hun gjør det. Står å blunker med øynene, gir trute munn og flirer når hun spiller ut «en av sine nærmeste» der inne.

   HELT forståelig at hun sender ut sin sterkeste motstander, men det er MÅTEN hun gjør det på som er helt motbydelig. Du ser ikke du og erik står å flirer og ler av situasjonen, det var faktisk helt grusomt å se på måten hun behandlet Isabel og hadde derfor null sympati for henne under gårdagens episode. Jeg er sikker på at hun er en kjempe fin person, men det må gå ann å oppføre seg som man er eldre enn 7år.

  10. Asså folk reagerer forskjellig. Som Julie forteller så kan hun få sterke reaksjoner i visse situasjoner og da er det ikke alltid lett å ha følelsene og reaksjonene under kontroll for alle. Folk er forskjellige! Når det blir for mye kan folk reagere med å le osv, FOLK REAGERER FORSKJELLIG! Herregud, blir så oppgitt. Julie er en snill jente, det ser dere jo (dere som har en hjerne), så slutt å vær så jævelige… grow up

  11. Før hun begynte å flire så gav hun et blunk og kyssemunn til Isabel, det har ingenting med å få en «sterk reaksjon» å gjøre, unnskyld meg men det er faktisk bare motbydelig.

  12. Jeg heiet på Julie og Kristian fra uke 1. Det jeg synes er trist og dumt er at Matias var jo veldig sur får måten Isabell gikk ut på og det er vell ok, MEN da Kristian gikk ut var det jo på AKURAT samme måte som Isabell gikk ut på og på TV skjermen så det jo ut som at den som sto bak det at Anders stilte seg bak Julie var Matias sitt prosjekt. Og her begynner det jeg ikke skjønner det er at Matias virker jo mere frekk enn det Julie var fordi etter han hadde fått ut Kristian begynte han jo med å få ut Julie og assa hvor mang år er Matias liksom, jeg syntes han oppførte seg som en Pærra-turist og som en liten jente i tredje klasse som har havnet i jente -drama!!!!
   Men uansett er det viktig at det som skjedde inne på hotellet blir glemt fordi det er verre om dere ikke er venner på utsiden og.

   Foresten så HÅPER jeg at du og Erik vinner fordi det er dere som har møtt nest motgang, men vi kan alle se at slike folk som du og Erik er, er noe vi trenger mer av i verden.!
   INGRID OG ERIK KEEP GOING❤️????

  13. Altså grunnen til at mange reagerte , inkludert meg var REAKSJONEN til Julie da hun sente ut Isabell. Det var stygt. At hun spilte ut Isabell var bra spilt. Hverken du eller Erik har nevnt om dette. Syns ikke du selv at reaksjonen hennes var barnslig og vondt ?

  14. Kanskje hun ikke skulle sendt ut Isabel da, som faktisk var den eneste som sto opp for henne i begynnelsen 😉 hun har seg selv å takke for dritten hun fikk 🙂

  15. De som kjenner Julie i virkeligheten, før hun meldte seg på Paradise – vet at hun er noe for seg selv. Ironisk, frekk, gal, kan spille VELDIG på nerver. Det er helt utenkelig at hun ble disset sånn, MEN man må påta seg konsekvensen man utsetter seg for. Move’n hun gjorde med å sende ut Isabell var ikke fin, men slik bare Julie er, ikke helt ærlig menneske.. 🙂 Kanskje nærmeste venner får oppleve Julie som fantastisk, men mot bekjente – venner , er hun ikke den mest ….. Man liker mest for å si d midt? Anywayyys, barnslig av alle å være så kaldthjertet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg