VÅR FØRSTE HOTEL-WEEKEND SAMMEN

Hei dere!

Under innspillingen til God kveld Norge bodde jeg og Erik på fineste Scandic Victoria Hotel i Oslo! Det ligger super sentralt midt i Oslo og passer perfekt dersom man ønsker en fin beliggenhet til både shopping, restauranter og kollektivtransport. Det gjorde det veldig enkelt for meg og Erik å gå rett inn til Karl Johans gate å spise sammen med Julie, Oskar og Ina! Grunnen til at vi valgte å bo der var nemlig fordi vi begge trengte en plass å bo som var stort, slik at vi fikk den plassen vi ønsket til å gjøre det vi skulle gjøre hver for oss. Hvis dere ser godt etter kan dere se at min Q&A-video er filmet inn der, mens Erik spilte inn sin forrige livestream på naborommet! Dette uten at vi hørte hverandre (vi hadde jo ikke gått ut med at vi var sammen enda).

Rommet var også perfekt til innspillingen vi hadde med God Kveld Norge, da hadde vi god plass til å spise og sitte å prate uten at vi måtte ha et kamerateam på soverommet vårt.

Som dere kan se på bildene koste vi oss kjempemye og jeg vil virkelig anbefale alle som kan å bo der neste gang de er i Oslo. Kjempehyggelig betjening og proffe til fingerspissene!

Foto: Lars Halvorsen – Instagram: larshalvoorsen 


Tusen takk til Scandic Victoria Hotel i Oslo for et superbra opphold! 

xoxo Ingrid

Dere kan se min og Erik sin første youtube video sammen på knappen under!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-5062714846250503”,

enable_page_level_ads: true

});

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg