UKENS SPØRSMÅL | LA, RUMPEBILDER OG ROMANSE


Hvem skal du møte i LA?

Det får dere se etter hvert, det er ikke 100% sikkert at det blir noe av det enda.

Kan du klaske ett egg i panna til en på gata?

Hahah, nei jeg tror ikke det, tenk om de anmelder meg da? Stakkars menneske. Det kunne ha vært gøy til å pranke andre til en eventuell YouTubevideo, men det tror jeg ikke at jeg tørr faktisk.

Er Julie og Oskar fortsatt sammen?

Ja, de er enda sammen!

Hvem liker du best på Ex on the Beach av jentene?

Jeg liker veldig mange av de, har blant annet møtt Rikke, Marielle og Martine noen ganger, men de jeg henger mest med og trives godt sammen med er Melina og Helene!

Hvor liker du å feste i Oslo?

Jeg pleier ikke å feste så mye i Oslo, har kun vært innom noen få plasser, men syns Nox er bra til tider!

Er du fornøyd med kroppen din?

Ja, det vil jeg si. Jeg har lært meg selv å akseptere kroppen min. Man vil alltid ha noe man ikke er like fornøyd med, men hva så? Det er ingen som bryr seg og om noen bryr seg og sier noe stygt er det bare til å heve seg over det – det viser at det er de som er usikre på sin egen kropp i og med at de er nødt til å rakke ned på andre for å føle seg bedre. Jeg er fornøyd med kroppen min selv om jeg gjorde en operasjon da jeg var 20 år. Nå trener jeg mye og det er også med på at jeg føler meg komfortabel i min egen kropp.

Hva skal du gjøre i 2019?

I 2019 jobber jeg mest sannsynligvis enda med bloggen og lykkes der. Jeg elsker å blogge, det er noe med det å kunne dele ting med andre og få en større mulighet til å hjelpe. Ellers kommer jeg nok til å reise mye (forhåpentligvis) og flytte ut.

Hvor i LA skal dere bo og hvilken dato?

Vi er fortsatt på utkikk etter steder å bo! Jeg har fått sinnsykt mange gode tips og det er fantastisk!! Tusen takk for det alle. Vi kommer nok til å leie noe gjennom Air bnb. Vi reiser 17.juni og kommer hjem 5.juli (tror jeg).

Hva ønsker du deg til jul?

Jeg ønsker en fredelig verden(!!) neida, joda. Jeg ønsker meg nytt headsett til trening, ellers har jeg det jeg trenger vil jeg påstå. Det jeg liker best med julen er å kunne glede andre og kjøpe det folk ønsker seg.

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?

Personlighetsmessig er jeg mest fornøyd med at jeg er meg selv. Det tok meg flere år å finne ut hva jeg vil i livet og nå begynner endelig ting å falle på plass. Man kommer nok aldri til å være helt 100% sikkert på alt man vil i livet, men så lenge man ikke gir opp og jobber hardt kommer man til å lykkes men noe uansett. Lykkes man ikke er det viktigste at man er glad og fornøyd.

Hva er ditt aller høyeste mål?

For øyeblikket må det være å bli en av Norges største blogger!!

Hvor høy er du?

Jeg er 1,74.

Hva syns du om at MP ble slått ned?

Jeg syns det er trist, i hvert fall når tre stykker går mot en person. Etter min mening er det teit og barnslig med slåsskamper og av og til føler jeg det er “guttegreie” som handler om å vise hvem som er den tøffeste/sterkeste? Tror de aller fleste jenter syns det er teit og veldig turn off.

Kan jeg bli med til LA? – Julie

JAAA

Bor du hjemme hos foreldrene dine enda?

Jeg bor enda hjemme hos mamma og pappa! Det er så koselig, samtidig får jeg spart opp penger til å flytte ut og kjøpe noe eget. Aller helst skulle jeg ønske at jeg fikk meg noe eget og kunne være mer selvstendig, men den tiden kommer!

Hva er din favoritt mat?

Kinamat, taco og mormor sin middag!

Hvordan går det med deg?

Det går veldig bra, utrolig nok! Livet har blitt mye bedre og jeg elsker det jeg driver med.

Hva er greia med deg og Erik? Han la ut et bilde i speilet, du skrev “ber du om krig?”

Bare vent å se dere, det er krig ja.

Favoritt brus?

Jeg liker egentlig ikke brus så godt, men om jeg må velge er det Pepsi Max eller Fanta.

Hvordan ser en drømmekropp ut, både for gutter og jenter?

Vanskelig spørsmål. For min del er det å trene og få mer muskler som er drømmekroppen! Jeg står egentlig kun for en ting når det kommer til kropp og det aller viktigste er at hver enkel er fornøyd med seg selv. Det er vondt å se hvor mye snakkis det er rundt kropp – hva er egentlig drømmekroppen og hva er egentlig definisjonen på den perfekte kropp? Det er ikke noe fasit svar og man kan gjerne operere, trene, sminke seg også videre, men dersom man gjør det er det heller ikke noen garanti på at man blir fornøyd. Operasjoner kan gå til helvette, noen kan slite med å få resultater etter trening, mens andre kan slite med å sminke seg slik de ønsker. Uansett hvor mye man gjør, kommer man aldri til å nå det perfekte. Det er veldig mange som sier at “alle er perfekte slik de er”. Jeg mener at ingen er perfekte og ingen kommer til å bli det – vi er de vi er og alle har sine ting som gjør at vi skiller oss ut. Verden hadde vært svært kjedelig om alle hadde sett like ut dersom det fantes et fasitsvar på hvordan man blir perfekt.

Hvilke egenskaper ser du etter hos en potensiell kjæreste?

TILLIT. Det er det aller viktigste. Samtidig syns jeg at det er viktig at man har det gøy sammen, ler og finner på ting. Det verste jeg vet er når man råtner sammen og trykker hverandre ned og ikke oppover.

Skal du til Oslo for å besøke Petter Sjurseth snart? Så at dere holdt hender gjennom KJ for noen uker siden.

Ja kanskje det;)

Hvorfor maser du på Petter om å møtes hele tiden?

Fordi jeg er fan av han.

Har du vært forelsket i Petter Sjurseth?

Ja, har vært det hele livet. Neida, jeg er ikke forelsket i Petter, men han er en snill og kjekk kar som trenger en kjæreste etter min mening.

Hva er det flaueste du har opplevd med Erik?

Det må være da jeg måtte bæsje når vi var sammen. Jeg klarte ikke å holde meg, derfor ba jeg han om å gå ut på gangen slik jeg fikk fred. Er en det en ting jeg ikke takler er det å gå på toalettet når noen andre sitter rett utenfor. Det er ubehagelig og ekkelt. Samtidig er det bedre å si ifra at man faktisk må på toalettet istedenfor å holde det inne. Dette var skikkelig flaut, nettopp fordi jeg syns det var flaut å si ifra. Vi har opplevd flere ting også, men det egner seg ikke på bloggen.

Kan du komme til Fredrikstad?

Ja, det skal jeg få til en dag!

Når starter PH 2019?

Innspillingen er nok i Januar til Mars – det går på tv et par uker etter at man kommer hjem fra innspilling.

Har du fått deg kjæreste eller noen i kikkerten?

Kanskje det! neida. Jeg har ikke fått meg kjæreste, men noen i kikkerten har jeg!

Hvor mye tjener du på YouTube?

Det varierer veldig.

Føler du at du ble behandlet “urettferdig” eller “uønsket på Paradise Hotel?

Nei, jeg storkoste meg og syns alle tok meg godt i mot. Den eneste gangen jeg kjente meg litt utenfor var den første uken da jeg tok valget om å stå med Joakim som partner. Jentene var ikke akkurat happy over valget da Ine var i faresonen til å måtte reise hjem. De var ikke slemme i det hele tatt, men de brukte mye tid på å trøste Ine. Jeg var ny og måtte ta det valget før jeg fikk møte jentene, det var selvfølgelig vondt å se Ine så lei seg, men jeg følte meg ikke noe bedre da ingen kom å snakket med meg, utenom Newa og Kathrine.

Har du sendt nudes før?

Nudes og nudes, ikke helt naken. Dette gjør jeg aldri mer for å si det sånn – tenk om noen hacker meg? Eller om jeg sender feil. Nei uff, hjelp.

Tror du Erik gjør narr av rumpebildet ditt nå?

Erik er bare sjalu 😉

Er du fornøyd med leppene dine?

Nja. Hadde jeg gått tilbake i tid og endret på noe så hadde det vært å være mer forsiktig på hvem gikk og tok fillers hos.

16 kommentarer

Siste innlegg