UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Er jeg kjempeirritert over flere som spytter ut negativt ting til meg i kommentarfeltet eller på andre sosiale medier for å provosere. Det er kommentarer som ikke alltid er konstruktive og da føler jeg virkelig for å si fra. Det handler om trenings challengen jeg har på Instagram og hvordan jeg teller økter, trener og ikke kommer til å klare det, noe jeg gjør(!!). Gjør jeg ikke det så har jeg i hvert fall prøvd og har hatt en supergod motivasjon for å gå på trening.

UKENS TANKE: Jeg virkelig burde sjekke meg for celledeling og eggstokkene. Det er noe som stresser meg ihjel og jeg får det ikke ut av verden før det er sjekket.. derfor har jeg fått time nå på torsdag og kommer til å oppdatere dere! Noen lurer nok på hvorfor jeg tenker så mye på dette her med å sjekke meg for celledeling og at eggstokkene er ok.. grunnen er rett og slett fordi jeg har hatt smerter og vet at eggstokk “problemer” ligger i alle generasjoner i familien min.😓

UKENS AVGJØRELSE: Denne ukens avgjørelse har ikke vært så stor, men at jeg skal trene som vanlig igjen, spise sunnere og spare mye penger! Dette visste dere kanskje fra før av, men i dag er det mandag og en fin dag å starte på! I tillegg er ferien til Henrik over og da kommer de hverdagslige rutinene inn i bilde igjen, noe som faktisk er utrolig deilig.

UKENS TIPS: Det må være å laste ned appen “P.C”. Der får du full kontroll over menstruasjonen din, når du har eggløsning også videre! Det har i hvert fall vært deilig for meg som hele tiden har hoppet over menstruasjonen og endelig få en oversikt over det hele.

UKENS CRAVING: Sunn mat, utrolig nok!! hahahaha. Jeg er så drittlei av junkfood og det har jeg kun meg selv å takke. Det blir ofte slik på reiser og i ferier, noe som er digg, likevel kjenner jeg savnet etter gode vaner og craver heller sunnere mat.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Hvorfor må det alltid være noen der ute som gidder å bruke tid på å skrive nedlatende til andre? Det er noe jeg aldri kommer til å skjønne meg på og jeg vet jo at det er stort tegn på usikkerhet og sjalusi, og ikke bare det, men også lite liv. Når skal vi lære oss å tenke på hva som er bra for oss selv og heller gjøre noe med det? Man blir ikke bedre av å snakke nedlatende til eller om andre, det er fakta(!!). Man får ikke bedre selvtillit av det heller, men man sårer andre og svekker andres selvtillit. Det beste er å snakke oppmuntrende til andre, få det bedre meg selv og finne ut hva man sliter med selv.. er det så vanskelig?

UKENS POSITIVE: At jeg hatt besøk av to gode venninner av meg som kom fra Stavanger denne helgen som var! Herlighet så deilig det var å se de igjen. <3 Elsker å få besøk hjemmenfra. 

UKENS MATRETT: Uten tvil McDonalds.. vi har seriøst hatt det flere ganger i uken og nå er jeg lei, hahaha… helt til neste uke igjen, da frister det nok.😇

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Ta flere bilder til instagram og få ut en ny youtube video til dere. <3

UKENS SERIE: Ex on the beach Sverige!! Så underholdene og gøy. Jeg så det på Dplay.

2 kommentarer
  1. Stå på! ❤️❤️ Veldig inspirerende at du i det hele tatt setter deg mål og igangsetter et stort treningsprosjekt! Leit at folk velger å bruke tid og energi på å disse andre ned. Synes innlegget ditt om diabetes var ærlig og rederlig! Det er POSITIVT at du som influencer kan dele utfordringer og vise at også du kan gjøre feil! Det er menneskelig! Blås i kommentarene! Du er god ❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg