SKOLESTART, FADDERULLAN OG ALLE DETALJENE

Reklame | NELLY

HVIT BUKSE HER – LIGNENDE TOPP HER – MARC JACOBS RING HER (20% rabatt)

Det er mandag og en ny uke er i vente. Jeg har begynt på skolen og gjett om jeg er lettet? Første skoledag er som regel en dag med mye spenning og nervøsitet, derfor er det en “lettelse” at første dag er over. Resten av uken blir travel for min del og jeg er nødt til å sette opp en plan for å få dagene til å gå rundt i dette hektiske året som kommer. Sååå, derfor har jeg lyst til å dele denne ukens planer med dere. Det skjer utrolig mye spennende og ikke minst GØY, spesielt med skolen og jeg vet at flere der ute som kanskje ikke helt vet hva de skal gjøre til neste år, eller hva de skal studere, derfor kommer jeg til å dele hvordan jeg opplever mitt skoleår, med tips, bilder og inspirasjon, planer, rutiner og mye mer. Forhåpentligvis er det også noe dere kan lære eller bruke selv. ✌🏼

 

UKEPLAN – FØRSTE SKOLEUKE PÅ BI BERGEN

 

Mandag: Det var første skoledag og inndeling i faddergrupper.

Tirsdag: I morgen starter det jeg har sett frem til, nemlig fadderullan med Bi, noe som igjen betyr nye vennskap, festing og generelt bare fart og spenning slik man skaper nye bånd før man setter seg i første forelesning. Marerittet mitt er å sitte alene i forelesningen da jeg liker å ha selskap. Noen trives best alene, mens jeg trives best sammen med andre! Forresten, jeg har hørt rykter om at kick off med Bi er som en syk festival, derfor kommer jeg til å dele mange bilder med dere(!!).

Onsdag: På onsdag skal vi ha byvandring og deretter frat-party på kvelden! Dette er noe jeg må vurdere å være med på da jeg også er nødt til å prioritere bloggen og ikke bare fest hverdag selv om muligheten er der. Jeg har også kjempelyst til å få tid sammen med Henrik også.. hmm?! What to do..

Torsdag: Her starter skoledagen med rebusløp (med utkledning). Deretter avsluttes dagen med full Moon party på Ricks her i Bergen. Ellers skal jeg trene selvfølgelig og det skjer nok hver dag denne uken selv om det blir mye fest og moro også.

Fredag: Det blir grilling på campus Bergen sammen med alle de andre i faddergruppen! Vi skal også deles inn i undergrupper og avslutte dagen med skumparty faktisk.. på natt! Dette blir jo spennende, HAHA. Det som også skal skje denne dagen er at jeg kommer til å dra på kino eller gjøre noe gøy med Henrik også. ❤️

Lørdag: Siste dagen av fadderuken vår og den skal tilbringes på campus der det skal være sommerfest. Jeg er nødt til å finne noen fine sommerklær/sommerkjole og dette stresser meg da jeg ikke har noe peiling på hva jeg skal gå med, hm.

Søndag: Denne dagen skal brukes til å slappe av, samt trene og lese meg klar til skolen og forelesningene som starter allerede mandag neste uke etter en uke med fest og moro. Det kan også bli spennende.. hjelp.

10 kommentarer

Siste innlegg