RESULTATET PÅ KULEN TIL MAMMA

Hei fine! Det er på tide å være åpen med dere og fortelle dere hvordan det har gått med mamma den siste tiden. Dere fikk kanskje med dere at de fant en ny liten kul i buken til mamma som de skulle ta prøver av for å se om det var kreft, betennelse eller arr.

Jeg kan gå rett på sak, det var kreft de fant.😢🤍 De fant kreft i den kulen, dessverre, men de positive sidene ved dette er jo at kulen er såpass liten, og at kreftcellene fortsatt er rolige. Blodprøvene var alle innen normalen og hun skal fortsette slik hun har gjort frem til nå med to kapsler livsforlengende medisiner, også blir det en ny CT i januar. Da håper vi at bildene ser bra ut og at kulen ikke er verre, større eller noe i den duren.

Så da vet dere det! Selv var det noe drit å høre, virkelig, men hva skal vi gjøre? Grave oss ned og tenke at alt er jævlig? Nei, vi velger å tenke positivt og håpe på det beste i januar etter den ct-en. Vi må ta dag for dag og heldigvis er hun så sterk i hode at hun selv også klarer å tenke slik og nyte livet an har fått. Det ser jeg virkelig opp til, det er helt fantastisk at hun klarer og det inspirerer veldig.. for en dame.

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg