PREMIEREFEST MED PARADISE HOTEL

HVOR BLIR TIDEN AV?

For ett år siden var det sesong 10 som sto for tur og siden den gang har tiden gått som et lyn forbi meg. Det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke var på premierefesten til Paradise Hotel sesong 11 som var i går, det er også flere som lurer på hvordan det føles å se at noen nye skal være i rampelyset. Der kan jeg starte med å si at jeg sjeldent var den som stod i rampelyset av deltagerne i vår sesong – anonyme og rolige Ingrid som fant jeg en kjæreste inne på Paradise Hotel.. Neida, jeg kjenner selvfølgelig på savnet når jeg ser noen andre opplever det samme, samtidig unner jeg dem dette og gjett om de kommer til å få en fet tid i vente(!!). Følelsen jeg sitter igjen med nå er som følger: du har hatt den beste russetiden ever i to måneder også plutselig er det over. Året etter ser du kullet under deg opplever det samme, da blir man sjalu gitt. Den følelsen der har jeg nå, haha, om det gir mening? Uansett, de er heldige! Lurer på hvem som vinner? Blir utrolig spennende å følge med.

Over til hvorfor jeg ikke var på premierefesten i går slik som flere andre fra min sesong og sesongen før oss igjen var. Jeg bor i Stavanger og fikk ikke tid til å dra dit. Det hadde vært så gøy, men det passet seg ikke denne gang, rett og slett. Samtidig er det sesong 11 sin tid og deres år – husker jeg syns det var litt stas når de som var med året før oss dukket opp på vår premierefest. Man følte at man kjente de og litt starstrucked ble man (#1 fan av ph). Neida, joda..

Da jeg sjekket Snapchat i dag dukket det opp en del gamle bilder på kamerarullen i minner! Det er så sykt at det har gått ett år folkens, ett år siden vi feiret det samme som de gjør i år. Jeg har lagt til et par bilder fra vår premierefest – husk at jeg nylig hadde startet å blogge på den tid, ikke ante jeg at det hadde vært lurt å ta med kameraet til å blogge med den gang. Derfor er bildene svært dårlige, men det får gå.

Min kjære partner, since day one<3

Se så brun jeg var, oh my g..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg