NOEN TANKER

Reklame | NELLY

TOPP HER – SKJØRT HER – VESKE GUCCI

💭 Akkurat nå er jeg i Oslo og kjenner at jeg går rundt med en klump i magen. Denne plassen her er virkelig ikke en plass jeg trives i og jeg er glad jeg aldri tok det steget med å bo her. Det er gøy å reise hit, det er ikke det.. jeg skjønner bare ikke hvorfor jeg får så vondt av å være her, blææ.

💭 Er det ikke rart hvor mye og hardt vi jobber og går på skole for også gjøre dette hele livet? Jeg tenker veldig ofte på dette og på hvor mye av tiden vår vi faktisk bruker på det. Skulle av og til ønske at vi hadde flere timer i døgnet og at vi ikke må studere og jobbe så hardt og mye. Av og til føles det ut som vi waster så sykt mye tid på dette i forhold til det livet egentlig skal gi oss, er dere enig?

💭 Jeg er altså så happy fordi jeg merker forskjell og resultater etter all treningen og sunnere kost! Det motiverer meg så utrolig mye og nå er jeg klar for å bli 100% fornøyd – det vet jeg at jeg kan bli og det føles veldig deilig. Jeg skal bli flinkere til å dele treningstips og kosthold med dere fremover.

💭 Jeg begynner å bli ganske lei å få tilsendt meldinger om det ene og det andre rundt forholdet til meg og Henrik. Det å sende meldinger og si at han var utro da og da er bare til å legge bort.. vi vet jo hva vi har gjort til enhver tid og de fleste gangene vi har fått slike meldinger er vi til og med sammen og er med hverandre. Henrik og jeg har det utrolig bra så det er nok på tide for noen der ute å respektere at vi er sammen.

💭 Forresten, vi har bestemt oss for å poste en midlertidig housetour video til dere med tanke på at det tar litt tid før huset faktisk blir helt ferdig. Vi vet ikke helt hvordan vi ønsker å ha det, derfor venter vi litt og stresser mindre rundt det frem til det dukker opp ting vi absolutt har lyst på til huset. Så, det kommer en yt video rett rundt hjørnet til dere som er ferdig filmet!! 👫🏠

💭 Jeg har ikke vært på en eneste festival i år og vurderer sterkt å dra på Utopia eller Findings.. hm, jeg elsker jo festivaler, men merker også at jeg er litt ferdig med fest, fyll og hangover for tiden. Jeg foretrekker å bruke helgene på fornuftige ting og nå kommer jo fadderuken med Bi også. What to do? Skal jeg dra eller ikke?

💭 Denne helgen blir hektisk og vi skal på reise sørover mot Stavanger!! Det blir så gøy!! For dere som skal til eller fra Stavanger/Bergen anbefaler jeg dere å kjøre en gang om dere har mulighet. Det er en kjempefin roadtrip og med litt musikk, is og (helst) godt vær vil jeg si at turen er 10/10, og med godt reisefølge da selvfølgelig!

12 kommentarer

Siste innlegg