MIN NYTTÅRSFEIRING, PRIVATE BILDER OG ANTREKK


KJOLE BIKBOK | VESKE ZARA | SKJERF BURBERRY

Vannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrekVannrett linje laget med Autoformat og bindestrek

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen og er rimelig utslitt etter nyttårsfeiringen. Jeg har ikke vært flink til å oppdatere dere på hva jeg har gjort de siste dagene, men jeg dro til Sirdal sammen med venninnene mine og feiret nyttårsaften der! Vi kom til Sirdal på lørdags ettermiddag hvor vi fant frem leiligheten vi skulle bo i, selvfølgelig var vi også svært sultne og satte vel egentlig i gang matlagingen kort tid etter at vi hadde lagt fra oss tingene våre. Kvelden endte opp med en liten fest og på søndagen tok vi dagen helt med ro for å være opplagt til nyttårsaften. På nyttår hadde vi champagnefrokost! Og på kvelden lagde vi kalkun til middag og hadde noe vi kaller for “sirdalslekene” som hun ene venninnen min hadde stelt i stand. Dette gikk ut på at vi hadde flere små leker hvor vi samlet sammen alle poengene til slutt for å kåre en vinner, og gjett hvem som vant?! Det var meg. Endelig vant jeg noe i 2018 før året var over, ikke vant jeg Paradise Hotel og heller ikke på Flax kalenderen min i desember, men jeg vant sirdalslekene, haha. Alt i alt har jeg hatt en veldig fin helg selv om det var utrolig godt å komme hjem til familien min igjen. Bare å få å nevne det kan dere se mer av hva jeg gjør i hverdagen på Instagram: ingridaguiluz og det samme gjelder på Snapchat(!!). Her kommer det et lite bildedryss fra min nyttårsfeiring og beklager om bildene er dårlige, noen er tatt med telefonen!

Hytteturlivet byr på utfordringer og denne gang var det mangler av skåler som var problemet under serveringen av maten, uff, dette var ikke pent, men herregud så godt det smakte da!


Bildene under er de som kom på Snapchat og dersom dere vil se enda mer av livet mitt er dette plassen, dere kan adde meg ved å legge til ingridaguiluz <3

Stolt vinner eller hva?!

Akkurat nå skal jeg: Se en god film, lage meg mat og bare slappe skikkelig godt av på sofaen, det er så deilig det etter en hard feiring med nyttår og hangover i dag.

Jeg håper dere har hatt en fin nyttårsfeiring og igjen, tusen hjertelig takk for et fantastisk år og for at dere har lyst til å følge mitt liv! Jeg hadde ikke klart meg uten all den støtten dere har gitt meg. Dere gir meg håp og mot i hverdagen og jeg er evig takknemlig for det.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg