LURER VI DERE TIL Å KJØPE PRODUKTER?

Vi har vel alle irritert oss over bloggere som legger ut annonser? Jeg er faktisk en av de og her sitter jeg den dag i dag og gjør akkurat det samme. Det er merkelig det der. Før jeg begynte å blogge selv har jeg enten vært i tvil på om noen av produktene bloggere reklamerte for egentlig funket eller ikke. Noen ganger kjøpte jeg ting for å prøve det selv, mens andre ganger ble jeg så irritert at jeg ikke gjorde det på prinsipp, selv om jeg hadde skikkelig lyst på det produktet. I dag er ting annerledes og nå som jeg driver med dette selv har jeg innsett hvor mye påvirkningskraft vi har. Det er sinnsykt stilig, men også forbanna skummelt. Er det en ting jeg vet at jeg har vært ordentlig flink til er det å ikke ha for mye reklame på bloggen. I tillegg har jeg prøvd å holde meg unna snakket rundt operasjoner og fillers. Dere vet at jeg har det ene og det andre, men med den påvirkningskraften jeg har vet jeg hvor viktig det er å ikke skrive for mye om det. De tingene gjorde jeg for min egen del og da er det ingen hensikt i å påvirke andre til å gjøre det samme.

Når det kommer til reklame hender det at jeg reklamerer veldig mye oftere for klær en for andre ting, nettopp fordi klær er mye morsommere å se på bloggere i forskjellige former en på modellene på nettsidene. Jeg skal ikke sitte her å snakke for alle bloggere der ute, men jeg er stolt over meg selv og jeg vet at jeg er ordentlig flink til å teste ut produktene før jeg reklamerer for det.

Når det kommer til komorebi som er et vippe-brynsserum har noen vært i tvil på om det egentlig funker. Jeg postet et innlegg om det tidligere der jeg viste dere før og etter bilder i en liten periode der jeg gikk uten falske vipper. Nå sitter jeg her igjen og har lyst til å vise dere hvordan komorebi funker på meg. For to uker siden tok jeg av de falske vippene mine. Dette gjorde jeg rett og slett for å få en liten pause. Selv om man bruker ordentlige falske vipper og ikke noe tull vil vippene under bli slitte og jeg har tross alt gått med falske vipper i over ett år (med unntak av en pause). Det er sinnsykt lenge og for at de falske vippene skal holde lenger og se finest mulig ut er jeg nødt til å ha en pause for å bygge opp mine egne.

Jeg vet at komorebi funker. Jeg har prøvd det før, helt enkelt. Det er ikke sikkert det funker like bra på alle, men for min egen del funker det og dette skal dere få se gjennom en liten test. Det funker faktisk så bra at jeg er “redd” for å ikke ville ha på meg falske vipper igjen, da mine egne kommer til å bli kjempefine. Denne testen jeg snakker om har jeg lyst til å ha personlig her på bloggen for å vise dere at jeg har reklamert for noe som funker. Det er på en måte det å kunne stå for noe man reklamerer for! Samtidig var det et par som var usikre på om det egentlig funket og det har jeg full forståelse for, derfor skal jeg ha denne testen. Det jeg skal gjøre er å ta bilder av vippene mine både med og uten maskara jevnlig. I dag er det 1.februar og jeg skal sette på nye falske vipper den 21. februar (rett før jeg drar til USA). Dagen før jeg tar på de falske vippene skal dere få se alle bildene over tid der jeg bruker komorebi.

For å være helt ærlig gleder jeg meg til dette, nettopp fordi jeg vet at jeg kommer til å få fine og sterke vipper, samtidig har jeg lyst til å vise dere forskjellen. Det er nemlig slik at ikke alle bloggere reklamerer kun for penger, som veldig mange der ute tror. En annen ting jeg har lyst til å legge til er at det er svært få som ser på TV i dag. Hvor mye reklame var der ikke på TV skjermen før? Hele tiden, I know. Jeg holdt på å klikke. I dag bruker de aller fleste tv2 sumo også videre. De har også reklame og det er bare slik samfunnet er. Poenget mitt er at det er sinnsykt mange som leser blogger eller ser på YouTube videoer og da er det naturlig at det kommer inn annonser der. Hvordan skulle vi som kjøpere ha oppdaget nye ting som kommer på markede om det ikke var for reklame? Jeg vet ikke.

Anyways, jeg gleder meg til å vise dere dette og jeg håper at dette er spennende for dere også! Det er på grunn av dere jeg gjør dette – og selvfølgelig for min egen del også! Jeg har veldig lyst på sterke og lange vipper.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg