JEG SKAL FORANDRE PÅ DETTE

Hei dere og god torsdag. Akkurat nå befinner jeg meg hjemme i sofaen etter å ha spist fisk (faktisk) for første gang på veldig lenge. Henrik spiser dessverre ikke det og da går ofte den retten i glemmeboka.. vel, jeg tenkte jeg kunne fortelle dere en del ting jeg ønsker å gjøre noe med og som jeg skal forandre på. Dette er ting jeg har lyst til å gjøre for min egen del slik at jeg føler meg bedre. Noen syns sikkert at dette er kjempeteit, men jeg bryr meg ikke da jeg vet at dette er gøy og noe jeg har lyst til.

Så, det siste året har vært mye opp og ned. Jeg føler at jeg har levd i en evig berg og dalbane som jeg ikke har kommet ut av før nå og det er utrolig deilig. Nå vet jeg hva jeg vil i livet, jeg vet hvordan jeg ønsker å ha ting og hva som gjør meg glad. Jeg vet også hva jeg ønsker å gjøre noe med og ikke, derfor kjenner jeg at det blir en spennende tid i vente. Allerede i år har jeg forandret bosituasjon, bosted, utdanning, jobb og mye mer som er veldig store og ikke minst drastiske forandringer for enkelte der ute. Hos meg skjer det rett etter hverandre og ganske fort.. det er bare sånn jeg er. Spontanitet er noe jeg er kjent for og trives godt med det! Tenk at så mange ting har forandret seg i løpet av sommeren og det får meg til å få gledestårer. Fyfader for en forandring i hverdagen, men også en god forandring.

Jeg har..

⚡️ Begynt å studere 100%

⚡️ Flyttet til Bergen

⚡️ Fått meg samboer

⚡️ Avbestilt store og dyre reiser

⚡️ Satt opp budsjett og fått kontroll over økonomien min

⚡️ Trent hardt og ikke minst nærmer jeg meg drømme-resultatene mine om kort tid.

⚡️ Lært meg å vaske, rydde, lage mat, handle og alt det der.. 

⚡️ Blitt invitert på store eventer (et veldig spesielt et neste helg) og tv-programmer

 

Er det ikke bra? Herregud, jeg klapper meg selv på skulderen og har ikke andre å takke en venner, familie og Henrik. For herregud dette året har vært bra og nå ser jeg frem mot de kommende månedene og har derfor satt opp en liten gjøremålsplan over ting jeg har lyst til å gjøre noe med og den skal dere få se under. Noen ganger må man bare smile bredt om munnen og forstå at man gjør noe bra. Ikke noe bra for andre, men av og til skal man faktisk innse at man gjør noe bra for seg selv også og ikke glemme å klappe seg selv på skulderen og være stolt. Jeg er stolt og gleder meg til veien videre sammen med dere.

 

Jeg skal..

⚡️ Bli flink til å sminke meg selv og være mer kreativ. I dag dro jeg på butikken for å handle sminke og gjett om sminke er dyrt ja, det har liksom ikke vært noe jeg har pleid å bruke så mye penger på, men, men.. vi får se om det blir verdt det til slutt da. Jeg velger å tro og håpe at det blir verdt det med tanke på at jeg har dritlyst til å bli flinkere med sminke.

⚡️ Alle de klærne jeg ikke bruker, er lei av eller som det ikke er plass til i skapene lengre skal selges og dette skjer gjennom appen TISE på mobilen som jeg anbefaler alle å laste ned. Der kan dere søke på navnet mitt og finne kontoen min der som dere kan kjøpe klær på! Jeg selger som regel helt nye klær der eller brukte til ekstremt billige priser i forhold til andre. Dere kan finne topper til 2okr der og dette er slik at muligheten til flere mangfold av mennesker skal kunne få kjøpt nye klær. Jeg oppdaterer TISE igjen snart og da kommer det ut MYE klær.. flere esker.

⚡️ Bli flinkere med hår. Hvor ofte ser dere ikke meg med helt rett og langt hår? Det er på tide med en forandring.. hm. Jeg har også lyst til å bli flinkere til å style håret mitt i forskjellige frisyrer.

⚡️ Bli litt mer vågal. Dette er noe jeg gleder meg til, HAHA. Jeg er for rolig og er ikke like flink til å si mine egne meninger.. derfor skal jeg stå opp for meg selv, si hva jeg mener om ting og ikke minst tørre å utfordre meg selv. Jepp, dere leste riktig. Jeg skal finne min egen klesstil, tørre å gå slik om jeg er redd for hva andre syns.. bare være meg selv om finne enda mer ut hvem jeg faktisk er.. ja det skal jeg.

⚡️ Fjerne Restylane? Det er jo hundre år siden (føles det ut som) der jeg har fylt leppene mine og brydd meg om dem.. jeg er liksom ferdig med det der og har ikke gjort noe med leppene på over ett år. Det føles ut som det er på tide å fjerne det, eller i hver fall endre på det og få det ordentlig, akkurat nå er det rot og kaos.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg