JEG MISTET KONTROLLEN

HAN HER + VANNSCOOTER, SOL OG IS, SMELTER.

Jeg er i ekstase, se hva vi gjorde i går da?! Det er så utrolig gøy og jeg er evig takknemlig for at jeg har funnet meg en kjæreste som liker å ta meg med ut på ting og som liker å tøye grensene mine litt. Jeg syns det er dritkult å kjøre vannscooter.. jeg vet ikke om dere husker den episoden fra da jeg var med på PH hvor vi jentene dro på utflukt og kjørte vannscootere? Anyways, det der er minner altså og det føles virkelig på sin plass å få lov til å kjøre vannscooter igjen. 💦 Henrik startet med å kjøre (noe jeg egentlig gledet meg til), vi satt altså begge to på en vannscooter.. sjøen var ikke helt med oss og bølgene jobbet i mot oss for å si det sånn. I starten var det helt grusomt for å være helt ærlig med dere.. Henrik kjørte nokså fort slik gutter vanligvis gjør, men da havet som sagt ikke var så “flatt og rolig” som vi ønsket hoppet vi noe så sinnssykt – flere ganger – og tårene mine sprutet. Jeg var helt seriøst livredd. Noen av dere er nok klar over at jeg har vannskrekk og at jeg ikke er noe fan av havet/sjøen.. det at vi da hoppet gjennom hele turen og hadde stor fart gjorde at jeg mistet kontrollen, og måtte dessverre be Henrik om å ta det roligere!

Jeg syns det er så sjukt gøy med vannscooter og nå som vi endelig skulle kjøre sammen var det drit at jeg ble så redd som jeg ble. Da vi fikk byttet plasser og det var min tid til å kjøre gikk det veldig fint (og fort) og det hadde garantert noe med at jeg fikk tilbake kontrollen igjen. Heldigvis endte altså turen veldig bra og begge to fikk kjørt sitt selv om jeg skulle ønske at Henrik fikk kjøre litt mer crazy og kjappere.

Vi fikk knipset noen bilder til dere med mobilen før den forsvant ned i lommene våre igjen, det er ikke noe særlig bra kvalitet, men ved å se på oss to kan dere se hvor gøy vi hadde det! Jeg anbefaler dere virkelig å ikke gi opp selv om dere møter litt motstand av og til. Prøv heller å få kontroll over situasjonen og lær, det er det som funker mot mine “frykter og skrekker”.

Og forresten.. akkurat nå skal jeg gjøre en del små ærend, vaske huset for også stikke på trening sammen med Henrik og en kompis av han. Jeg håper dere får en fin ettermiddag videre og nyter sommeren. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg