HELGENS SPENNENDE PLANER

Ah, er det ikke deilig vel?!🙌🏽🙈🤎 Det er endelig fredag igjen og denne helgen blir virkelig ikke som alle andre helger for å si det sånn. Vi skal nemlig til Stavanger denne helgen og finne på mye gøy, bare vent å se, jeg skal dele alt med dere!

Fredagens planer, blir ikke store, i dag har jeg startet dagen med å få unnagjort noe jobb som jeg helst vil unngå å gjøre i helgen, men som må gjøres, jeg har selvfølgelig også fått trent dagens økt og pakket alt klart til å reise bort. Når det kommer til pakking generelt så er jeg elendig, det kan Henrik bekrefte. Jeg pakker alltid med meg for mye klær og bruker maks halvparten av klærne jeg tar med meg. Så irriterende og stress, faktisk. Anyway, de resterende timene i dag går til å kjøre hjem mot Stavanger, det er faktisk ganske kos. Jeg skal definitivt kjøpe meg en monster uten sukker og nyte den med god podcast og Henrik på veien.

Lørdagens planer, blir mer spennende ja! Altså, jeg gleder meg som et lite barn på julaften. Jeg skal for det første endelig dele en stor nyhet med dere og møte en svært spesiell person for første gang!! Fyfader så takknemlig og glad jeg er over den nyheten, men jeg vil ikke røpe noe enda. Videre på lørdag skal nok Henrik og jeg innom noen butikker i byen som selger vintage/brukte merkeklær, så gøy. Deretter skal jeg i selskap til bestevenninna mi og drikke alkohoooool, yes. Dere leste riktig! Det er en evighet siden sist, så det skal bli kos. Henrik skal nok finne på noe annet da det er et jenteselskap også møtes vi igjen på kvelden!

Søndagen går til å være sammen med familien vil jeg tro. Det kommer til å bli så koselig og jeg har en del ting jeg ønsker å få snakket ut med mamma om. Nå tenker nok dere «whaaat?!», og det forstår jeg. Det er ikke noe farlig, hemmelig eller noe, det er bare jeg som trenger å få ut mitt angående kreften! Jeg har hatt en tendens i det siste til å bli veldig sint på kreften hennes og la det gå ut over henne, noe som sårer meg og jeg vil ikke være slik som person! Derfor trenger jeg å snakke om det og gjøre noe med det, fordi det er bare min måte å reagere på når noen ting er veldig sårt for meg og de rundt meg. Ellers blir det kanskje en filmkveld? Noe digg snacks også nyte tiden hjemme.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg