FØRSTE SKOLEDAG📍BI BERGEN

Reklame | FAMME & NELLY

GENSER HER – BUKSE HER – JAKKE HER(60%rabatt)

FOR EN DAG!! De fleste hater første skoledag og gjett hva? Det gjør jeg også. For en dag ja.. det er ikke akkurat til å legge skjul på at jeg har svettet gjennom genseren min, glemt lunsjmat og vurderte å sende melding til Henrik om å droppe ut fra skolen allerede. For det første starten dagen jævlig.. jeg sov lenger en jeg burde og fikk derfor altfor lite tid til å fikse meg, lage mat og spise frokost. Det andre som skjedde var at jeg slet med å finne riktig buss, derfor kom jeg et kvarter før alt startet hvor jeg var gjennomsvett med tårer i øyenkroken. For en start tenkte jeg. Det jeg også tenkte var at nå kan det rett og slett ikke gå mer galt. Gjett hva? Jeg hadde ikke fått faddergruppe.. hahaha åårh. Så, det som skjedde da var at jeg måtte stresse og svette meg gjennom mange meters kø før jeg fikk tildelt en gruppe. Misforstå meg riktig, skolen er dritfin, mennesker er kjempehyggelige og servicen var utrolig bra, det var bare ikke helt min dag om dere skjønner?

Da jeg endelig “trodde” alt var bra og fikk tid til å trekke pusten ordentlig på flere timer begynte jeg nesten å gråte. Aner ikke om det var en god blanding mellom glede og sinne, likevel kom det en tåre i øyekroken og det føltes riktig å skrive til Henrik at jeg dropper ut, men det skjedde altså ikke. Ting ble veldig mye bedre og nå har jeg blitt kjent med flere på skolen og jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli en fantastisk uke, WOOHO. 

Vi fikk hver våre bånd som viser hvilken retning/linje vi har valgt.

Hahaha, se på ansiktsuttrykket mitt i det jeg slår opp paraplyen (som selvfølgelig kommer til å være min bestevenn her i Bergen).

Forresten, jeg turte ikke helt å ta bilder da alt bare var kleint i dag, derfor får dere noen få bilder. Ellers krysser jeg fingrene for at uken går bedre og at jeg har mer flaks på min side for denne dagen her har ikke vært helt bra. Haha, uff. Noen ganger må man bare le.. det er ofte slik at man har et bilde på hvordan ting vil bli på slike dager som dette.. ja, veldig ofte tenker man det verste også går det faktisk bra, mens for min del var det bare krise på krise i mange timer, helt til hellet ble med meg og ting roet seg ned og falt på plass. Jeg er student og nå er det på tide å få startet fadderuken!!

9 kommentarer

Siste innlegg