FØR- OG ETTER BILDER AV GANGEN

Hei fininger!! Jeg lovte dere å vise dere hvordan gangen vår ble etter at vi malte hele den store gangen og den lille gangen. Før hadde vi en babyblå farge i den lille gangen og kalde hvite vegger i den store gangen, noe som ble litt lite koselig.

Derfor bestemte vi oss for å male alt i smoothing beige farge fra Jotun Lady og vi elsker den, det er blitt så sjukt mye finere og tenk at litt maling kan gjøre en så stor forskjell i et hjem!<3

Jeg syns at det er gøy å kunne vise dere forskjellen, derfor finner dere maaaange bilder under. Vi er ikke helt ferdige med interiøret enda og det er fortsatt en del vi har lyst til å endre/kjøpe, men det koster penger og våre planer er ikke helt der, derfor blir det ikke prioritert. Vi ønsker heller å spare til flere boliger, smart? Yes. Vi tror og håper det.

FØR

ETTER

Herremin, det har blitt så fint og vi elsker det! Sykt at litt maling kan gjøre en så stor forskjell i hjemmet! Det må man huske på. Man trenger ikke alltid å kjøpe så mye nytt, men å skifte maling kan man gjøre ganske billig og forskjellen blir så stor! Love it.

11 kommentarer

Siste innlegg